kinky_doll Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Здравейте, всеки път когато се опитам да стартирам играта ми дава този проблем: на Windows 7 Enterprise x64 съм. Благодаря предварително Поздрави: Александър Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Crack-а ти не е наред нещо. Виж дали няма някой пач, инсталирай го и сложи неговия Crack. Другия вариант е да търсиш друг Crack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinky_doll Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Мислиш ли, защото и при DiRT 3 ми прави същия номер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Каква ти е видеокартата и драйверите най-новите ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinky_doll Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Каква ти е видеокартата и драйверите най-новите ли са? ATI RADEON HD6850 1GB DDR5 драйвърите са от 17.12.2011 засега най-новите, идеята ми е, че на стария ми тръгваха без проблем, той беше доста по-зле от сегашния... Не знам коя е причината, дали не е от самия Windows, че е Enterprise.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Не е от уиндоуса - ентърпрайза е леко разширена версия на професионал. Ултимейта е ентърпрайз с 1 допълнителна функция. Като цяло за домашна употреба всичко над профешънал е овъркил, но обикновеният потребител е тъп и не го разбира Игрите дали не са завещание от предният ти уиндоус, който по стечение на обстоятелствата да е бил 32 битов? Пробвай с десен бутон върху иконата и от Propreties -> Compatibility си избери win xp sp2 и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinky_doll Posted December 19, 2011 Author Share Posted December 19, 2011 Не е от уиндоуса - ентърпрайза е леко разширена версия на професионал. Ултимейта е ентърпрайз с 1 допълнителна функция. Като цяло за домашна употреба всичко над профешънал е овъркил, но обикновеният потребител е тъп и не го разбира Игрите дали не са завещание от предният ти уиндоус, който по стечение на обстоятелствата да е бил 32 битов? Пробвай с десен бутон върху иконата и от Propreties -> Compatibility си избери win xp sp2 и пробвай пак. 1. Не разбрах, обиждаш потребителите на Windows ли и защо? 2. 32 битов Windows не съм имал от поне 6-7 години, а и няколко пъти ги инсталирах и премахнах, и после ги изтрих и свалих наново файловете, пак инсталирах, но пак същото. 3. Пробвал съм го вече и пак го пробвах, но нищо не стана Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 1. Мне, просто масата са си такива. 2. Хубаво, но за съжаление без ефект. 3. Жалко, но имаш нещо прецакано в системата. Можеш да провериш дали нямаш инфо в Евънт Вюара за екзенцата (игрите) които пускаш (т.е. ти ще имаш, въпроса е каква е грешката). Освен това, провери дали Ц++ редиструбутивите са ти последните. ДиректХ също... Моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.