sakuzov Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Търся машина за сметанов сладолед по възможност с повече от 1 ръчка Телефон: 089 70 69 124 От Варна съм , но няма значение , ако машината си заслужава , ще се пътува Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Мога да ти предложа чисто ново китайче. Монофазно с три продукта (два вкуса + смес), ваните са му по пет литра и естествено, производителността е доста ниска. Цена 1100лв. Имам за продажба и едно Карпеджани, което се е използвало в някакъв германски Макдоналдс (машината е от някаква пробна серия). Пет вида шейк, един вид сладолед тип сънди, бен мари за две канти топъл топинг. Машината е пълен автомат (дозиране по грамаж и разфасовка, пастьоризиране, консервиране в не работно време, програма за почистване, въздушен компресор за овкусителите на шейка и т.н.) но е трифазна. За разлика от стандартните Тейлър, тази не е с бидон-канти, а с две 14 литрови вани със собствено охлаждане/подгряване в зависимост от режима. За повече информация за тази машина - на Л.С. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Мога да ти предложа чисто ново китайче. Монофазно с три продукта (два вкуса + смес), ваните са му по пет литра и естествено, производителността е доста ниска. Цена 1100лв. Имам за продажба и едно Карпеджани, което се е използвало в някакъв германски Макдоналдс (машината е от някаква пробна серия). Пет вида шейк, един вид сладолед тип сънди, бен мари за две канти топъл топинг. Машината е пълен автомат (дозиране по грамаж и разфасовка, пастьоризиране, консервиране в не работно време, програма за почистване, въздушен компресор за овкусителите на шейка и т.н.) но е трифазна. За разлика от стандартните Тейлър, тази не е с бидон-канти, а с две 14 литрови вани със собствено охлаждане/подгряване в зависимост от режима. За повече информация за тази машина - на Л.С. Мерси колега ще помисля остави ми един телефон на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.