Jump to content
BulForum.com

Търся MB, HDD, VGA и cooler

Recommended Posts

Трябва ми дъно на сокет 478, да поддържа ТОЗИ процесор, също така ако има и охлаждане към дъното, нямам специални изисквания, но Интелско е за предпочитане :) Дъното да поддържа РАМ памети DDR на 400 MHz и AGP слот за видео карти. Трябва ми и видео карта, нещо от сорта на Nvidia 6600 или ATI 2600 на AGP и да е с поне 128-256 MB видео памет, също така и твърд диск с поне 30-40 GB, но важното за мен е да няма проблеми и лоши сектори! ;)

Е, не баш неоткриваеми... вече имам оферта за дъно, охладител и карта на сносни цени ;) Просто един приятел иска да сглобим някакво компютърче възможно най-евтино и аз имам този процесор в нас, само събира прах, по-добре да му намеря приложение :)

• Продавам харддиск 80GB Сиагеит Баракуда SATA, заедно с кабела за захранване и за данни, свалил съм го от комп. Който не ползвам вече – 45 лв

• Продавам процесор Socket 478, Intel Celeron D 2.4 GHz в комплект с охлаждането BOX, работи без проблеми, свалил съм го от комп. Който не ползвам вече – 45 лв

• Продавам видео карта ATI Radeon 9550, AGP 8x, 128MB, с допълнителни TV и DVI изходи, заедно с кабела S-video – чинч и оригиналния диск с драйвери, работи без проблеми, свалил съм я от комп. Който не ползвам вече – 50 лв

от Пловдив съм

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...