samkijot Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 трябва ми нещо малко ... 80GB п.п. трябва ми за ей това дъно - epox 8rda+ pro, но тъй като не съм сигурен, че има sata конектор(от снимките не мога да видя, а по различните сайтове пише различно), нека някой да потвърди, та да съм сигурен, че търся SATA, а не ATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 трябва ми нещо малко ... 80GB п.п. трябва ми за ей това дъно - epox 8rda+ pro, но тъй като не съм сигурен, че има sata конектор(от снимките не мога да видя, а по различните сайтове пише различно), нека някой да потвърди, та да съм сигурен, че търся SATA, а не ATA дъното има и SATA и ATA но може да иска драйвери за SATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 19, 2011 Share Posted December 19, 2011 Seagate 80 GB SATA - 25 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
powerii Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Продавам харддиск 80GB Сиагеит Баракуда SATA, заедно с кабела за захранване и за данни, свалил съм го от комп. Който не ползвам вече – 45 лв от Пловдив съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.