ne0_1 Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Pro Ev. Soccer е с по-добър гейм плей от ФИФА-та - по-реални движения, стават мелета, рекушети, каквито във ФИФА няма. Свалете си я и ще се убедите. Всичко друго е по-зле - графика, звук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Pro evolution soccer 3 super mnogo me zaribi poslednite 2 sedmici. Super si e igrata. Oba4e iskam da popitam kak moga da si pusna repleite koito sam si zapisal? 6toto ne znam ot kade puk sam si zapisal super qki golove. Ako nqkoi znae neka kaje plssssss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 moga da ti kaza samo che shte izlezne skoro. zashtoto vse pak vsqka godina izliza nova fifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Пишете по темата! Това не е Pro Evolution Soccer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 moga da ti kaza samo che shte izlezne skoro. zashtoto vse pak vsqka godina izliza nova fifa <{POST_SNAPBACK}> Да скоро... има няма 3 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Що напира в мене шибаното усещане, че в новата ФИФА България пак ще е пропусната. Като гледам скрийновете ми се струва че и публиката няма да претърпи промени. Баси, аман от бози в нови дрешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Що напира в мене шибаното усещане, че в новата ФИФА България пак ще е пропусната. Като гледам скрийновете ми се струва че и публиката няма да претърпи промени. Баси, аман от бози в нови дрешки. <{POST_SNAPBACK}> България до колкото си спомням ще я има, щото видях кои отбори ще ги има в сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 като гледам пикс. нещо не виждам много нови неща по графиката но то така е с всяка нова фифа бтв дано не ни разочерова вярвам че няма а иначе и аз се радвам за Шевченеко !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Що напира в мене шибаното усещане, че в новата ФИФА България пак ще е пропусната. Като гледам скрийновете ми се струва че и публиката няма да претърпи промени. Баси, аман от бози в нови дрешки. <{POST_SNAPBACK}> Publikata vinagi e bila kartonena,a EA GAMES v posledno verme dosta se izlagat s FIFA poredicite-ni6to 4udno i 2005 da e pulna boza kato 2004:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Време им е на охлювите от ЕAsports да скалъпят нещо хубаво, че от 99 насам фифите малко или много миришат. Скрийншотите хич не ме впечатляват. Дано тази фифа да бъде нещо по-различно, а не боза в нова дрешка, както каза KILLERINCHO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Според PC Mania играта щяла да излиза през Октомври. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Според PC Mania играта щяла да излиза през Октомври. <{POST_SNAPBACK}> FIFA 2005 е излезнала за ПС2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 FIFA 2005 Demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Biva li e igrata koi to e igral.shtoto sia e svaliam da ne ostana mnogo razocharo van koeto me samniava na vse pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 България до колкото си спомням ще я има, щото видях кои отбори ще ги има в сайта <{POST_SNAPBACK}> А пък аз съм 110 % сигурен, че ще можем да играем с България в новата ФИФА Почвам да дърпам демото... Мачът в демото е Арсенал - Милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Mi kvo da vi kaja. Demoto si go biva. Samo deto vkarvam golove s nqkvi voleta ot centara. I az ne znam kak stava tva ama me kefi. A ina4e igrata izliza na 15 oktomvri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Kato gledam taia godina sha sa razcepim ot sportni igri.V CM5 ima a i b grupa v novata FIFA sha moje da se igrae i s BG otbori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Играта е много добра според мен, айде сега някой да каже че PES3 е по-реална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Аз разлики от еврото не видях. Може би малко в графиката и в това че шпагатите действат само като му дишаш във врата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Разлики има, много финтове стават като бягаш бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Разлики има, много финтове стават като бягаш бързо <{POST_SNAPBACK}> Да бе видях го това. Ама на еврото бяха по-добри финтовете. И овсен това ако за 1 година са добавили 20 финти и са поработили 2 седмици върху играта що просто не пуснаха един голям и хубав пач? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Поиграх малко на това демо и не ми се стори лошо В графиката има подобрения сравнение с 2004 също така и финтовите ми харесаха Абе игричката е доволна общо-взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Играта е много добра според мен, айде сега някой да каже че PES3 е по-реална. <{POST_SNAPBACK}> ми ще ти кажа че съвсем скоро ще излезе PES4 и тая игра просто....не може да се опише.ще още по реална от предишната а бе играта ще нъмбъъ уан още не съм играл новата фифа.сега свалям демото също така и финтовите ми харесаха лошо няма да има финтове и да ти/ви харесват изпълненията им,обаче за мен е по-важно да са ефективни и да не се правят само на първите две трудности а да имат ефект и на последна трудност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Разцъках няколко мача и съм супер очарован от тази фифа. Просто много ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenko_Nell Posted September 10, 2004 Share Posted September 10, 2004 Един приятел от Америка ми прати e-mail в който пише че ФИФА2005 е излязла на 8 август.Той също е фен на играта и каза че била лудница. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.