Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Аз предлагам когато примерно е 1:0 или 2:1 или какъвто и резултат няма значение, при разпадане на връзката мача да започва от същия резултат и да се играе толкова минути, колкото са оставали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 prosto nov mach i staria rezultat se dobavia kym novia. veche pri votri drop se sumira rezultata i tva e. shtoto to moje edinia non stop da izliza:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Е хубаво, ама ако маче прекъсне в 85 мин, цял мач е малко нечестно. Щото за 5 мин почти нищо не можеш да направиш, а за цял мач, можеш да обърнеш целия мач. Примерно единия води 2:1 и за 5 мин може да устиска преднината. А за цял мач може да стане 2:5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Аз предлагам когато примерно е 1:0 или 2:1 или какъвто и резултат няма значение, при разпадане на връзката мача да започва от същия резултат и да се играе толкова минути, колкото са оставали <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че това е по-доброто решение! А пък и не съм сигурен, че ще стане номерът единият да излиза, защото когато единият натисне "Escape", на другия ще му се изпише, че първият прави промени, и чак тогава "Connection Lost"! А за Skype-a - нека си остане IRC като решение! Така ще можем да контактуваме с всички наведнъж! P.S.Всеки, който ще участва в турнира да прочете ТОВА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 как мога да избутам играч на противника или да му попреча той мен да избута при центриране от корнер? с кое копче (комбинация от копчета) е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 D пробвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 .. и аз искам да играя с реален противник. пускайте PM-и! btw аз mirc-а през живота си не съм барал ... и съм много слаб! както виждате не знам как да се боря за първа топка в наказателното поле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Е хубаво, ама ако маче прекъсне в 85 мин, цял мач е малко нечестно. Щото за 5 мин почти нищо не можеш да направиш, а за цял мач, можеш да обърнеш целия мач. Примерно единия води 2:1 и за 5 мин може да устиска преднината. А за цял мач може да стане 2:5 <{POST_SNAPBACK}> emi nachi e slab shtom go e obyrnal 2:5 ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Тва е глупост. Може пък слабия да е имал късмет точно тогава и да е имал шанса да бие, а кво ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 emi nachi e slab shtom go e obyrnal 2:5 ") <{POST_SNAPBACK}> Мачът е в 88 мин. Виждам, че падам с 1:2, и решавам да го "продължя" с още 90 мин. Успявам да вкарам гол за 1:0, и искам дузпи, при които побеждавам. (Да не говорим, че няма как да пуснем дузпи при победа на единия тим) Как ти се струва това ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 а бе, тая фифа само с потребители на тази мрежа ли мога да я играя? сега се опитвам с един от софия, ама нещо не ще .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Може с всеки, аз съм играл със София доста пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Може с всеки, аз съм играл със София доста пъти <{POST_SNAPBACK}> е, добре де! защо при мен не се получава? има ли значение кой ще host-ва и кой ще connect-ва? ::edit:: оправих се. как мога да си чата с тоя от другата страна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Pichove q hvarlete edin pogled na tova treilarche: za FIFA manqsite ! FIFA.Street qko e nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Относно турнира има още свободни места!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 Am kolkoto do turnira mislq che ideqta e idealna za nas fenovete da se pozabavlqvame malko!Radvam se che se nameriha otgovorni hora koito da se zaemat s podobno mirotpriqtie ( i dano naistina sa takiva!) i dano go organizirat dobre... Iskam da zadam edin vypros kym vsichki uchastnici: Kakvi sa vi lichnite ochakvaniq kym turnira , do kyde mislite che shte stignete ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Относно турнира има още свободни места!!! Е как така нали се сабрахме 32 човека??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Много просто има осте мноого време а желаещи не липсват и решихме групите да са с повече хора или пак да станат с две повече!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Сега 4 групи с 8 човека ли са или 8 групи с по 4 човека.И защо да не се включат още 32 човека и да стант 8 групи по 8 човека и първите 4 продължават.Ще стане много интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 значи не съм чел засега темата, но ми се появи проблем и ако го е имало преди това се извинява. та значи проблема е следния- вчера играта вървеше абсолютно нормално, цял ден играх, а днес като я пусна си върви нормално, докато не започне да зарежда мача.както си зарежда изведнъж ме изхвърля някой има ли идея защо се получава това и как да се оправи? мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Мен ме отпишете. Sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 значи не съм чел засега темата, но ми се появи проблем и ако го е имало преди това се извинява.та значи проблема е следния- вчера играта вървеше абсолютно нормално, цял ден играх, а днес като я пусна си върви нормално, докато не започне да зарежда мача.както си зарежда изведнъж ме изхвърля някой има ли идея защо се получава това и как да се оправи? мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> Няма такива работи. Пробвай да преинсталираш фифата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 значи не съм чел засега темата, но ми се появи проблем и ако го е имало преди това се извинява.та значи проблема е следния- вчера играта вървеше абсолютно нормално, цял ден играх, а днес като я пусна си върви нормално, докато не започне да зарежда мача.както си зарежда изведнъж ме изхвърля някой има ли идея защо се получава това и как да се оправи? мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> slojil li si si patcha za sydiite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 след преинсталиране не се оправи. пробвах даже два пъти и накрая се сетих да изтрия сейфовете. Първия път след това пак заби, но след рестарт на компа се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Ave dneska ot sledobiad ne6to ne iska da me conectne kum kanala #warez_fifa.Neznam dali e taka ili puk niama nikoi v kanala ama ne mi se viarva,niakoi da pomogne pls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.