Midex Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Преди малко от темата на един съфорумец се сетих, че и аз имам 1 бр. нов FixItPro, който ми е излишен. Бях поръчал за друг съфорумец (Fena, той вече си взе неговия), но при поръчката&плащането нета ми се бъгна, цъкнах 2 пъти и така ми пристигнаха 2 броя. Излишно е да обяснявам какво прави - от години текат многобройни реклами навсякъде. Понеже и аз си ползвам от време на време един за моята кола, само ще спомена, че върши работа само за плитки драскотини и евентуално някои средни (без значение от цвета на колата) - всичко по-дълбоко надрано вече си иска майстор. Продава се за 5 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 8, 2011 Share Posted December 8, 2011 Аз ще го взема, Пламене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 ОК, ще се доразберем на ЛС. За тебе офертата е - взимай една бутилка кока-кола и утре-другиден ела да я трампиш за маркера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.