Yorkie Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 Някой да иска да си направи коледен подарък? PS3 SLIM 160 Gb HDD с остатъчна гаранция около година. Към него има 1 безжичен джойстик, моторизиран волан ( също в гаранция ) и 3 оригинални игри. Хакван е, но след това е ъпдейтнат. Всичко си е с кутиите и гаранционните карти. Цена: 500 лв. Ако някой има интерес, нека се свърже с мен. 0890/203-223, Николай Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikin Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 и аз имам интерес ,но след сериозно коригиране на цената,справка: http://www.technomarket.bg/products/09067792/sony-ps3-250gb-console-infamous-kill давам около 220 лева ,ако е до ъпдейт3,55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 Радвам се, че имаш интерес. Не се радвам, че ме бъзикаш с тая цена. Ти хубаво си ми постнал линк колко е нов, но май забрави да постнеш линк на волана. Моторизиран Trust Predator е около 160 лв. А тук говорим и за 3 оригинални игри, не 2. Така че може да се полисми за някакъв коментар от около 50 лв надолу, но в никакъв случай не по-малко. А ти с тия 220 иди си търси PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.