Jump to content
BulForum.com

Търся консултанти за офис продажби

Recommended Posts

Мултинационална фирма, специализирана в производството и продажбите на водещи на пазара продукти, търси да приобщи към своя професионален екип, консултанти за офис продажби

за контакти: .zepter_stoilova@abv.bg

• 4 weeks later...

Много завоалирано. Какво се продава, как се продава, каква е заплатата и работното време ????

Видях им пощата и точно заради това питам :confused Известни са ми цептерите от личен опит и те както и всички други мултилевъл маркетинг компании в БГ за на ръба на закона и са крайно некоректни и към служители и към клиенти. Печеливш си само ако си им собственик :ph34r:

• 2 weeks later...

random

Публикувано: 28 December 2011 - 15:19

Много завоалирано. Какво се продава, как се продава, каква е заплатата и работното време ????

да ти кажа аз бях на интервю там имаха някакви куфари с машини за лъчетерапия, чаши, козметика и такива глупости. Интервюто което имах така и не се състоя господинът който ми се обади (Димитър Трифонов) така и не бил на работа в деня в който той ме покани. Около 40 минути седях в офиса докато не стана ясно че никой няма да провежда интервю. Дори и колегите му незнаеха дали набират хора.

За съжаление Цептер не са това , което бяха преди..... !! Имах проблем миналата година с тях, добре че приключи всичко в моя позла (благодарение на много разправии).....

Мале, мале...

Днес получих обаждане от Цептер че съм спечелила награда от тях и трябва да отида в офисът (в Пловдив) за да си е получа. Аз съм с 5 месечно бебе, но отидох за да си получа наградата. Пресъствах на 30 минутна презентазия на техен продукт (доста добър продукт) след което ме изпратиха с оферта за кредит за да си закупя продукта, но БЕЗ УЖ СПЕЧЕЛЕНАТА НАГРАДА. ТАКАВА ПРОСТО НЕ МИ БЕШЕ ДАДЕНА. Безкраино жалко поведение на фирма с такова име - да лъже за да събере клиенти за презентация. Толкова съм разочарована от подобно поведение че не бих си закупила нищо от тях - лъжата е много разочароваща.

И това е само едно от 400+ негативни мнения и ВЪПРЕКИ всички тях, пак има балъци, които да ходят по интервюта!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...