Plamenkooo Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Мултинационална фирма, специализирана в производството и продажбите на водещи на пазара продукти, търси да приобщи към своя професионален екип, консултанти за офис продажби за контакти: .zepter_stoilova@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Много завоалирано. Какво се продава, как се продава, каква е заплатата и работното време ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 То си е написано, виж как започва електронната поща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Цептер работи на чисто пирамидална структура, нека потенциалните кандидати да се поинтересуват за дейността на фирмата преди да се набъркат в някой филм http://www.bgrabotod...hp?id_firm=6960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
random Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Видях им пощата и точно заради това питам Известни са ми цептерите от личен опит и те както и всички други мултилевъл маркетинг компании в БГ за на ръба на закона и са крайно некоректни и към служители и към клиенти. Печеливш си само ако си им собственик :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELySiuM Posted January 1, 2012 Share Posted January 1, 2012 Накрая ставаш офис консултант без офис Link to comment Share on other sites More sharing options...
pietku Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 random Публикувано: 28 December 2011 - 15:19 Много завоалирано. Какво се продава, как се продава, каква е заплатата и работното време ???? да ти кажа аз бях на интервю там имаха някакви куфари с машини за лъчетерапия, чаши, козметика и такива глупости. Интервюто което имах така и не се състоя господинът който ми се обади (Димитър Трифонов) така и не бил на работа в деня в който той ме покани. Около 40 минути седях в офиса докато не стана ясно че никой няма да провежда интервю. Дори и колегите му незнаеха дали набират хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melani Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 За съжаление Цептер не са това , което бяха преди..... !! Имах проблем миналата година с тях, добре че приключи всичко в моя позла (благодарение на много разправии)..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Мале, мале... Днес получих обаждане от Цептер че съм спечелила награда от тях и трябва да отида в офисът (в Пловдив) за да си е получа. Аз съм с 5 месечно бебе, но отидох за да си получа наградата. Пресъствах на 30 минутна презентазия на техен продукт (доста добър продукт) след което ме изпратиха с оферта за кредит за да си закупя продукта, но БЕЗ УЖ СПЕЧЕЛЕНАТА НАГРАДА. ТАКАВА ПРОСТО НЕ МИ БЕШЕ ДАДЕНА. Безкраино жалко поведение на фирма с такова име - да лъже за да събере клиенти за презентация. Толкова съм разочарована от подобно поведение че не бих си закупила нищо от тях - лъжата е много разочароваща. И това е само едно от 400+ негативни мнения и ВЪПРЕКИ всички тях, пак има балъци, които да ходят по интервюта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.