Jump to content
BulForum.com

антена крадец

Recommended Posts

http://www.bitak.net/403541-super-moshtna-wifi-antena.html

40 лева чисто нови

Супер мощна WI-FI антена 1500 mw

Производител : SUPER KING

Висока мощност - до 1500 mw, ковто с около 12 пъти по-високо от стандартните USB WI-FI адаптори.

Софтуер за кракване на WEP и WPA пароли

Съвместим с всички версий на Windows

С помощта му можете да намерите доста повече WI-Fi достъп , както и значително да увеличите качеството на сигнала.

Specifications:

Standards

- Wireless: IEEE 8-2.11 b/g.

- USB 2.0 Standard

Data Rate

- 802.11b: 11Mbps

- 802.11g: 54Mbps

ОК, бройката минава, а не мислиш ли, че цената от 40 лв за този модел, който се явява един от старите (54 Mbps b/g), с които изобилства сайта DX, е доста над цената там ($20...22)? Питам, защото точка 6 от правилата на раздела ме задължава да попитам, а и по стечение на обстоятелствата аз самият съм купувал от DX няколко такива адаптери. А и хората също пазаруват от там, като някои от тях пускат рапорти от време на време и ако не вземем отношение, излиза, че не си вършим работата...

а разбирам но са купувани по 50 лева но не влязоха в приложение . склонен съм да ги пусна и на 35 лева . като се има предвид че на тази цена ще я чакат от деалекстрийм 15 дни . давам ги на 35 лева веднага да 21 долара са 30 лева разбирам съкръщавам им чакането за 5 лева .

ОК, аз лично нямам нищо против, ако и останалите не протестират, само да вметна, че "краденето" на нет става единствено под Линукс (поне с приложението от диска към адаптера...и не навсякъде), както и че стойности от рода на миливати и децибели при китайските адаптери са нещо много относително и 5000 миливата (имам и такива) няма как да са 5000 миливата, най-малкото, че се захранват от един единствен USB порт, който няма как да осигури 5-ватово захранване.

П.П. Пиша и ъпвам темата, защото така и така е най-отгоре.

темата е отгоре и аз да вметна нещо тези коитито са при мен пише че са 1500 миливата . с 8 децибела антени . тест е направен преди малко с интернет на 40 метра от мен . с обикножен цанион хващах сигнал LOW 13 % . с тази 76 % сигнал Exelent антените са с двд диск с бактрак 3 и 4 . оригинален напечатан според мен матрично незнам как се правят оригиналните дискове

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...