palito Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Здравейте искам да попитам къде са антените на това Wifi адапторче искам просто да ми кажете/покажете(на снимката) от къде да си запоя коаксиално кабелче за извод на антена . ако трябва да прикача по хубава снимка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Определено качи по-голяма снимка с добро качество ако можеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
palito Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 тази е по хубава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Така като гледам, ще да е златистото слотче Погледни тази снимка : http://76.my/Malaysia/laptop-wifi-card-intel-2200-b-g-mini-pci-0810-26-bee@11.jpg На нея е златистото слотче до което пише Main например. Трябва да имаш същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
palito Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 за слотчето знам обаче да си купя таквос слотче ми излиза 20ЛВ а за тези пари направо ще е по добре да си купя ново wifi адапторче въпроса ми е знаете ли от къде да запоя коаксиален кабел че да си изкарам за антенка без тея гадните UFL букси(дет струват майка си и баща си) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Ами към него де. Погледни от другата страна дали не се вижда къде е запоено. И запояваш към средният извод и към масата /останалото/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
palito Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 Да но като меря външната част от буксата и вътрешната с мулти-цета ми показва че има връзка между тях така ли трябва да бъде не съм много запознат с тези антени Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Маймуни с трици не се ловят. За 2,4Ghz си иска добре направена антена, иначе ще имаш Wi-Fi линк, ама през крив макарон.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
palito Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 антената няма да я правя аз просто ми я изготвят по поръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjjjjk Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 антената няма да я правя аз просто ми я изготвят по поръчка Сигналът минава по централното жило на коаксиалният кабел, а оплетката служи за екран и респективно не би трябвало да е свързана на късо с жилото за сигнала? Честно казано, ще трябва да запояваш много добре, за да направиш нещо евентуално...И ако бях на твое място, сигурно щях да си купя някое адаптерче Roline с 3dBi антенка, например Link to comment Share on other sites More sharing options...
palito Posted December 3, 2011 Author Share Posted December 3, 2011 ами ако запоя кабела към медните пътеки където са долу в ляво на снимката ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.