dragomir375 Posted November 29, 2011 Share Posted November 29, 2011 Здравейте наскоро си купих ДВД преар за ТВ с USB Вход пробвах да сваржа хард диска с него, но не го разпозна 1приятел ми каза,че ако обарна формата на харда на фат32 ще го прочете, но не е ли по лош тоз формат особенно както някои пат на ПЦ не мога да направя безопасно премахване на хардуера не е ли по добре да си го осравя така ? Та вапроса ми е на кои формат е по добре да остани какво бихте ме посаветвали да го променя ли ? по важното за мен е да си сахраня информацията в него Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 NTFS естествено. За повече информация отностно това мини през Google. Следващия път като си купуваш player си носи харда с теб за да го пробваш на място, вместо сега да си скубеш косите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted January 2, 2012 Share Posted January 2, 2012 Малко е стара темичката - повече от месец ... все пак - какъв е проблема да се раздели харда на два дяла: един NTFS и един FAT32 При изключване и все още отворени хендлъри NTFS има много по-голям шанс от FAT32. Повече за всичко това има тук и разбира се тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 Верно стара тая тема... Просто я видях на първа страница по средата и хич не обърнах внимание на датата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.