kingwood Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Здравейте продавам футболна тениска на Бирмингам оригинална внос от Англия размер'М'има етикети всичко имам магазин за спортни стоки и ми останаха ощя няколко тениски но нямам снимки на другите ето снимка на тениската на Бирмингам цена:20 лева - веече зех да ги карам на разпродажба тениските са в Нова Загора, пращам чрез Еконт из цялата страна . Можете да се свържете с мен на тел.0887026034 или скайп:skofild956 http://prikachi.com/images/689/4089689H.jpg ще направя снимки на другите тениски и ще ги кача също така имам и едни бутонки на умбро и тях ще снимам 38номер 30лева им искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingwood Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 имам на Арсена с името на адебайор - 15 лева размер- 'М' Дортмунд - 12 лева размер 'S' Портсмут - 10 лева размер 'S' Ливърпул - 30 прекрасна тениска размер 'S' Рединг - 12 лева размер 'S' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.