Jump to content
BulForum.com

Нека да се борим срещу СПИН

Saint_Frantic

Recommended Posts

Ето че измина малко повече от месец от създаването на Тийма. Това са резултатите.

Мисля че са повече от задоволителни за това време и за възможностите на повечето от членовете на Тийма.Очакваме още желаещи да попълнят редиците на най-голения БЪЛГАРСКИ ТИЙМ. Благодаря на всички дано да успеем в начинанието си или поне да сме от някаква полза.

Team Bulgaria

318 members

151.696 hours

1860 tasks

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Така искам да помоля всички които са активни и програмката им върви, ако може да напишат колко задачки е обработил да сравним, да разберем горе-долу колко са активните потребители. Защото има един човек с над 500 задачки вече.

Ето моят резултат:

Member ID QE6730Q

Public name SaintFrantic

263.384 hours

47 tasks

здравейте!Аз съм нова тук и много ми харесва :punk .качих си тази програма и съм много доволна,че го направих :D ,но моля ви ,кажете ми ,как да я активирам ,за да съм полезна? :huh: Много ще съм ви благодарна! :)

Здравей и добре дошла в тези води. Така. Ами нищо особено просто пускаш програмката и тя започва да изчислява. Завършва задачката и си сваля нова. Само една забележка. Ако я спреш, тоест изключиш или рестартираш компютъра си се губи изчисленото време на задачката, която не е завършена. Ами това е общо взето ако има още въпроси питай.

Хайде и аз ще се включа. Дано помогнем. СПИН е ужасна болест и които казва че това са глупости просто не разсъждава логично.

:rolleyes: :rolleyes: :D :D koi mi be6e kazal 4e v nqkakfa starana nekfi prostitutki imali rezistentnost kam spin.i sega gi isledvali.tuk 4etah edna kniga''teoriq na konspiraciqta'' tam ima6e interesni ne6ta za spina kak see obrazuval koi go e pusnal.spored men nqkoi hora neiskat da se otkrie le4enie si4ko e politika :tongue

аз искам да кажа,че имах програмата,но за съжаление забавяше много работата на компютъра ми и се наложи да я изтрия.съжалявам!!!

Тук съм напълно съгласен. Някой беше казал че отнема само свободната памет. Дрън - дрън. Като я сложих и машината ми стана 2 пъти по бавна. Съжалявам че трябваше да я изтрия. Исках да помогна, но уви...

Тук съм напълно съгласен. Някой беше казал че отнема само свободната памет. Дрън - дрън. Като я сложих и машината ми стана 2 пъти по бавна. Съжалявам че трябваше да я изтрия. Исках да помогна, но уви...

да,именно това исках да кажа! :(

и аз забелязах нещо подобно.

пичове тая програма нещо ме съмнява. опитах се да я преинсталирам ама след унинсталла вече не пуска сетуп-а да върви. да не говорим че повечето линкове, където се надявах да намеря повече инфо за нея не работят - странно. само FAQ-а бачкаше при мен. ще я потърпя още малко и май ще я затривам. сметнах вече десетина таск-а мисля че съм допринесъл все нещо.

само дето подозирам че е някой хитро замаскиран троянец и ми ползват ПЦто за брут-форсиране на нещо голямо или кой знае за какво.............

нали знаете: ТЕ ни наблюдават! :)

@aries:

ми линковете на самата програмка - membership-a и т.н. всичко почна с това че исках да сложа два компа на мое име, обаче бях забраил да запиша мембер ИДто си от първия при инсталла на втория и после се опитах да реинсталирам и работата се спече. махнах ги и от двата компа и вече и на двата компа не мога да я инсталл-на отново, понеже не ми се занимава в момента с лов из регистрите за забравени глупости. а щом е толкоз бъг-ав инсталл-а значи не е правена от много прецизни програмисти, а това някак си не ми съвпада с представата за учени глави а повече се сещам за хакерчета-макерчета.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
spored men nqkoi hora neiskat da se otkrie le4enie si4ko e politika :tongue

По едно време четох статия за смъртта на няколко учени, всеки от които се занимавал с търсене на лекарства за СПИН и рак - та там се пишеше нещо че големите производители на лекарства нямали кяр да се открие лекарства - ще им паднат печалбите

пичове тая програма нещо ме съмнява. опитах се да я преинсталирам ама след унинсталла вече не пуска сетуп-а да върви. да не говорим че повечето линкове, където се надявах да намеря повече инфо за нея не работят - странно. само FAQ-а бачкаше при мен. ще я потърпя още малко и май ще я затривам. сметнах вече десетина таск-а мисля че съм допринесъл все нещо.

само дето подозирам че е някой хитро замаскиран троянец и ми ползват ПЦто за брут-форсиране на нещо голямо или кой знае за какво.............

нали знаете: ТЕ ни наблюдават! :)

Ами в интерес на истината преди 2- 3 години излезе една програма май за търсене на лек срещу антракс или пак нещо подобно - ама се оказа че ФБР използвало компютрите за дешифриране на пароли и криптирани съобщения

Дано това не е нещо такова

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...