Saint_Frantic Posted August 20, 2004 Author Share Posted August 20, 2004 Ето че измина малко повече от месец от създаването на Тийма. Това са резултатите. Мисля че са повече от задоволителни за това време и за възможностите на повечето от членовете на Тийма.Очакваме още желаещи да попълнят редиците на най-голения БЪЛГАРСКИ ТИЙМ. Благодаря на всички дано да успеем в начинанието си или поне да сме от някаква полза. Team Bulgaria 318 members 151.696 hours 1860 tasks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 Така искам да помоля всички които са активни и програмката им върви, ако може да напишат колко задачки е обработил да сравним, да разберем горе-долу колко са активните потребители. Защото има един човек с над 500 задачки вече. Ето моят резултат: Member ID QE6730Q Public name SaintFrantic 263.384 hours 47 tasks Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 здравейте!Аз съм нова тук и много ми харесва .качих си тази програма и съм много доволна,че го направих ,но моля ви ,кажете ми ,как да я активирам ,за да съм полезна? Много ще съм ви благодарна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saint_Frantic Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 Здравей и добре дошла в тези води. Така. Ами нищо особено просто пускаш програмката и тя започва да изчислява. Завършва задачката и си сваля нова. Само една забележка. Ако я спреш, тоест изключиш или рестартираш компютъра си се губи изчисленото време на задачката, която не е завършена. Ами това е общо взето ако има още въпроси питай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Хайде и аз ще се включа. Дано помогнем. СПИН е ужасна болест и които казва че това са глупости просто не разсъждава логично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 koi mi be6e kazal 4e v nqkakfa starana nekfi prostitutki imali rezistentnost kam spin.i sega gi isledvali.tuk 4etah edna kniga''teoriq na konspiraciqta'' tam ima6e interesni ne6ta za spina kak see obrazuval koi go e pusnal.spored men nqkoi hora neiskat da se otkrie le4enie si4ko e politika Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 аз искам да кажа,че имах програмата,но за съжаление забавяше много работата на компютъра ми и се наложи да я изтрия.съжалявам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 аз искам да кажа,че имах програмата,но за съжаление забавяше много работата на компютъра ми и се наложи да я изтрия.съжалявам!!! Тук съм напълно съгласен. Някой беше казал че отнема само свободната памет. Дрън - дрън. Като я сложих и машината ми стана 2 пъти по бавна. Съжалявам че трябваше да я изтрия. Исках да помогна, но уви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Тук съм напълно съгласен. Някой беше казал че отнема само свободната памет. Дрън - дрън. Като я сложих и машината ми стана 2 пъти по бавна. Съжалявам че трябваше да я изтрия. Исках да помогна, но уви... <{POST_SNAPBACK}> да,именно това исках да кажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Аз се вкулчих в тима...засега той изглежда така : Team Bulgaria 350 members N/A hours 2756 tasks Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Тук съм напълно съгласен. Някой беше казал че отнема само свободната памет. Дрън - дрън. Като я сложих и машината ми стана 2 пъти по бавна. Съжалявам че трябваше да я изтрия. Исках да помогна, но уви... <{POST_SNAPBACK}> и аз забелязах нещо подобно. пичове тая програма нещо ме съмнява. опитах се да я преинсталирам ама след унинсталла вече не пуска сетуп-а да върви. да не говорим че повечето линкове, където се надявах да намеря повече инфо за нея не работят - странно. само FAQ-а бачкаше при мен. ще я потърпя още малко и май ще я затривам. сметнах вече десетина таск-а мисля че съм допринесъл все нещо. само дето подозирам че е някой хитро замаскиран троянец и ми ползват ПЦто за брут-форсиране на нещо голямо или кой знае за какво............. нали знаете: ТЕ ни наблюдават! @aries: ми линковете на самата програмка - membership-a и т.н. всичко почна с това че исках да сложа два компа на мое име, обаче бях забраил да запиша мембер ИДто си от първия при инсталла на втория и после се опитах да реинсталирам и работата се спече. махнах ги и от двата компа и вече и на двата компа не мога да я инсталл-на отново, понеже не ми се занимава в момента с лов из регистрите за забравени глупости. а щом е толкоз бъг-ав инсталл-а значи не е правена от много прецизни програмисти, а това някак си не ми съвпада с представата за учени глави а повече се сещам за хакерчета-макерчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Интересно къде и как си търсил: http://fightaidsathome.scripps.edu/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 spored men nqkoi hora neiskat da se otkrie le4enie si4ko e politika <{POST_SNAPBACK}> По едно време четох статия за смъртта на няколко учени, всеки от които се занимавал с търсене на лекарства за СПИН и рак - та там се пишеше нещо че големите производители на лекарства нямали кяр да се открие лекарства - ще им паднат печалбите пичове тая програма нещо ме съмнява. опитах се да я преинсталирам ама след унинсталла вече не пуска сетуп-а да върви. да не говорим че повечето линкове, където се надявах да намеря повече инфо за нея не работят - странно. само FAQ-а бачкаше при мен. ще я потърпя още малко и май ще я затривам. сметнах вече десетина таск-а мисля че съм допринесъл все нещо.само дето подозирам че е някой хитро замаскиран троянец и ми ползват ПЦто за брут-форсиране на нещо голямо или кой знае за какво............. нали знаете: ТЕ ни наблюдават! <{POST_SNAPBACK}> Ами в интерес на истината преди 2- 3 години излезе една програма май за търсене на лек срещу антракс или пак нещо подобно - ама се оказа че ФБР използвало компютрите за дешифриране на пароли и криптирани съобщения Дано това не е нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.