Jump to content
BulForum.com

Продавам интересни термометри

Recommended Posts

Здравейте. Продавам термометри за измерване на температура на течности. Диапазона им е от -4 /температура на замръзване/ до +160 градуса по целзий. Термометрите безупречно си измерват и температура на въздуха и лятото когато температурата е +40 като опъна някой на слънцето и скача на +55 :lol:

Ето снимки да видите за какво иде реч.

снимка 1

снимка 2

снимка 3

Термометрите са високи около 25 сантиметра и имат "Г" образна форма защото са пригодени да влизат частичто във съд през отвор а самото тяло да е вън от въпросния съд,това обаче не е задължително и може да си потапяте и само крайчето в да речем тенджера когато някоя домашна рецепта изисква да знаем температурата на млякото или продукта с който ще боравим.

Термометрите са съветско производство,както се вика руска материална част :))

Цена 5 лв. на бройка имам над 10 но ще си оставя 2-3 тъй че 10 ги пускам за който има нужда. Повече информация може да получите в темата или на ПМ.

Намаление 4 лв за брой!

Хм мислех,че ще има интерес към тези термометри,но уви съм се излъгал.

Правя 1 лев отстъпка от цената и вече бройката е по 4 лева парчето. Ако и сега никой не ги иска ще си ги оставя и без друго са 77-ми набор та нека отлежават :D

Продадени 2 бр. термометри на колегата съфорумец valio 134.

За продажба останаха още 8 броя.

Продадени 2 бр. термометри на колегата съфорумец valio 134.

За продажба останаха още 8 броя.

Ще купя всичките. Предложете цена 0888620539

Вчера колегата ganton2 взе останалите 8 термометъра,но реших да продам и 3те бройки които първоначално смятах да запазя за лична употреба. Тъй че ако някой има нужда от широкообхватни термометри нека знае,че останаха последните 3 бройки.

Вчера колегата ganton2 взе останалите 8 термометъра,но реших да продам и 3те бройки които първоначално смятах да запазя за лична употреба. Тъй че ако някой има нужда от широкообхватни термометри нека знае,че останаха последните 3 бройки.

Запази ми 2 бр. Дай координати на ЛС!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...