Jump to content
BulForum.com

Panasonic RX-FS440 - качествен стерео радиокасетофон

Recommended Posts

Здравейте ! Предлагам Ви едно качествено преносмо радиокасетофонче от добрите стари времена на тази техника - Panasonic RX-FS440 . :punk

Радиокасетофона е закупен от мене през 1997 година от магазина на "Югоагент" ( на кредитният милионер по онова време Миролюб Гаич ) ,гр.Свищов и използван до 2001 година ,когато бях студент там ,след което прибран в кашончето си и свален от таванската ми стая вчера !

Съществуваха 5 модификации на серията - едно- и двукасетъчни( RX-FS430 / RX-FT530 ) с разлика липсата на еквилайзер ,а само на потенциометри за усилване /тон и едно- ( моят ) и двукасетъчната му ( RX-FT570 ) версия ,която исках ,но вече се бе изчерпала в магазинната мрежа и същият като предлаганият ,но със система за AUTO-REVERSE !

Машинката е използвана само в стая на радио или чрез линейният си вход ( LINE IN ) за преслушване на CD-та от дискмен посредством кабел ( 3.5 мм стерео жак / чинчове ) !

Качествено конструиран ,тежък ,солидна механика с бързо превъртане напред /назад ( не е използван много на касетки ) и много ефективен еквилайзер с възможност за корекция на басовото звучене XBS ,разработка на марката подобно на MEGA BASS на SONY ,T-BASS на AIWA и т.н.

Плътен звук и много добра чувствителност на тунера !

Изрядно техническо състояние и перфектна за годините си визия !

Подходящ за вила ,детска стая ,озвучаване за PC ( чрез свързване с кабел ) ,кухня или излет ( необходими са батерии 6 х R20 ) .....

Налична е оригиналната му опаковка и ръководството на използване с притурка на руски !

Наличен оригинален кабел за ел. мрежа !

Реални снимки вижте тук - http://cmdj7.snimka.bg/business/panasonic-rx-fs440.636870.25703794

Нека цената от сърце е 35.00 лева 30.00 лева !

Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с позволение от мене за предварителен преглед и тест на това бижу с маса ( тегло ) и качества ,каквито от години не предлага ширпотребата по нашите магазини !

За контакти ,въпроси ,мнения ,пазарлъци или просто поздравления ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !

:beerchug

Нека цената е 30.00 лева .................... :wub:

:excl: към "michoo" : :excl:

http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=103586&st=0&p=1495453248&fromsearch=1entry1495453248

Понеже нито съм ти градски ,нито пък ще имам желание да ти дам /продам /подаря каквото и да е след нежната реплика ,а и бегло преглеждайки постовете /участието ти в този форум и най-вече "стила" на изразяване ,считам ,че "килограмите и" не са ти основният проблем ........ ! Има Google за "ватовете" !

Градски стига си разтягал локуми...Кажи колко тежи(в кг ) и колко е Wata (Усилвател и говорители)

п.п. На сърдит Петко празна му торбичката...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...