Raging Fire Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Продавам ето такива сънчеви очила. Тъмно черния вариант от линка. Купувани са от Мол Ст. Загора миналото лято за 240лв. В добро състояние са, почти нямат следи от употреба. Продавам ги, защото ми подариха други и тези са ми леко излишни. В комплект с кутийка. Цената, която им търся е 140лв. и подлежи на коментар за сериозни хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 130лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 120лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 30, 2011 Author Share Posted November 30, 2011 100лв и утре по това време се свалят от продажба Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazanova_kt Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Продавам ето такива сънчеви очила. Тъмно черния вариант от линка. Купувани са от Мол Ст. Загора миналото лято за 240лв. В добро състояние са, почти нямат следи от употреба. Продавам ги, защото ми подариха други и тези са ми леко излишни. В комплект с кутийка. Цената, която им търся е 140лв. и подлежи на коментар за сериозни хора. iskam da si gi zakupq dai telefon dase 4uem moqt e 0883332152 hristo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.