MaiconDogg Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Значи трябва ми апартамент или стая за 1-2 дни идната седмица , нямам много претенции за място или самата квартира ( стая ) каква да е . ако знаете и сайт също ми върши работа , но не ми се дават 50 лева за 1 ден ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Значи трябва ми апартамент или стая за 1-2 дни идната седмица , нямам много претенции за място или самата квартира ( стая ) каква да е . ако знаете и сайт също ми върши работа , но не ми се дават 50 лева за 1 ден ... на пръв поглед: Хотел Родопи - 37 лв. (30 уикенда) Сити Мотел - 36 лв. Хотел Елит на главната - 49 лв. Или тук има още хотели. А хостелите започват от 20 лв./вечер. Често пътувам извън Пловдив и през зимата не те съветвам да оставаш на случайни места, ако не издържах на студ. И си сложи една печка в багажа. И направи деин тигел по главната улица ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.