Sothbiss Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 От горния линк, последната снимка, най-вдясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Бряяя, само аз ли съм олд скуул. Хммм, взема да го сменям вече, май за тва не се лансирам сред малките гаджета... Мба. Само ти така си мислиш. Не си сам Откакто е излезнал съм го купил моя и още си карам с него. Помня, че дадох 450 лева за него От 1 година вече се каня да го сменя, но като се сетя, че само говоря.... решавам, че няма смисъл. Мога да си му слагам картинки, WAV-ове - какво повече може да иска човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Аз съм с sony ericsson k700i ето Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 NOKIA 6230i Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Много нокии, много нещо.... От година и половина го имам, никви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Lepper Mesiah, и аз имах такъв, но го подарих на брат ми, защото ми се струва много груб. Иначе за няколко години през ръцете ми минаха най-различни машинки. Кои откраднати, кои счупени, кои забравени, но масово бяха продадени. Nokia 8210 - Tакива имах три броя. Имах и такъв , на който така и не му научих името. Много тъп телефон, поне моите впечатления са такива. Купих си камерка за него - наредена работа, снимам и тия снимки после мога единствено да си ги зяпам. Продадох го за 70 кинта. Алкателче - него супер много си го обичах, обаче го изпуснах от горния бар на "Макалали" в долния.. и то се строши като.. нямам думи. motorola c300 А тоя телефон и в момента го имам у нас, седи в един шкаф и е вече на 4 години. Все още бачка перфектно, просто вече никой не го ползва. Седи за спомен. Siemens c62 - Това ми е будилника И също телефона, с който най-много нерви съм брала и изобщо.. абе нямам думи, по-голям боклук от тоя модел на сименс НЯМА. Сменяш му оригиналния панел и край до там. Samsung E700, всички знаете как изглежда, него ми го октраднаха. До скоро имах такъв и нямам оплаквания. и още куп телефони смених- нокии 6,7 модела но кво да ви занимавам с мойте телефони, важното е, че сега ползвам една .. стара моторолка, която няма да ви кажа къв модел е. Важното е,че ми върши супер работа. Е, от фотоапарата, който си купих наскоро не мога да се обаждам, но това е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Никъде не виждам в огромния списък Sony Ericsson нищо чудно че е толкова дълъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 afx, просто съм нямала това щастие. Съгласна съм с тебе, може би преди време ако си бях купила к700 вместо някво малоумно ел джи, списъка щеше да е пъти по-малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Аз първо имах една стара Моторола,на която не знам модела .Моторолата още баца безупречно в на бащата склада и е на към 5-6 години . След Моторолата имах Siemens C60-по голям буклук от тоя сименс не съм виждал.От тогава плюя на тая марка бози След като тъпия Сименс са счупи си зех Nokia 3200-по-здрав телефон не съм виждал.Стъпвал съм на него,изпускал съм го стотици пъти,няколко пъти в локви,няколко пъти го бях изтрещял зверски в стената обаче още държи фронта и ся брата е с него Време е за моята малка гордост Sony Ericsson W810i-тоя телефон го пазя повече и от очите си.За 3 месеца само веднъж го изпуснах (на цимент) и вместо както се очаква от един скъп телефон да се разглоби на милион парчета пича само леко се одраска.Като цяло съм много доволен от тоя телефон . Еми тфа е моя списък Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 kopche, недей така де. И аз горе-долу толкова държах с него 3-4 дни. А тоя, който го ползвам за будилник (ц62) не знаеш кво значи проблем да ти пада батерията. Откакто се прецака държи 4-5 часа и долу. Аве, като изцяло сименсите не ми харесват. Но тоя, който ти го имаш (и който и аз го имах) не е лош като дизайн и т.н. 3-4 дена падане на батерийката да му е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 w00x 4esno da ti kaja toq telefon mojeh da karam s nego o6te 2 godini oba4e edin den kato se pribirah ot rabota ( predi 2-3 sedmici ) v taksito mi e izpadnal ot joba i mi stana mn kofti daje i ne mislih da go smenqm... super mn si me kefi6e ama sega sum s NOKIA 6125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Айде и аз да се разпиша - NOKIA 6020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Никъде не виждам в огромния списък Sony Ericsson нищо чудно че е толкова дълъг Ето един: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 В момента съм с такъв и съм доволен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Ето един: В момента съм с това чудо и съм си доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 netroot - за какво ти е това чудо бре... то май.. илядо лева беше да ги беше похарчил за жени тия пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 netroot - за какво ти е това чудо бре... то май.. илядо лева беше да ги беше похарчил за жени тия пари Доста отгоре . 6915 модела е. За жени отделно си има заделени . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Доста отгоре . 6915 модела е.За жени отделно си има заделени . netroot подрепям те напълно.И аз бих ги дал тея пари за туй чуду нъ тиехникътъ .Дет вика баба ми като чу колко струва СЕ-то"а да бе.Най-много 150-200 лева да е" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 От началото на годината ползвам hw6515, който е почти същия (процесора му е малко по-слаб). Яки машини, но се нуждаят от доста допълнителен софтуер, за да стане наистина пълноценно използваем. GPS чувсвителността му е малко слаба - не работи в затворени помещения, но в колата иначе няма проблеми. Има много сериозни приложения, включително и за VPN. Синхронизацията с корпоративния сървър ми е постоянна през GPRS - доста удобна функция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 От началото на годината ползвам hw6515, който е почти същия (процесора му е малко по-слаб). Яки машини, но се нуждаят от доста допълнителен софтуер, за да стане наистина пълноценно използваем. GPS чувсвителността му е малко слаба - не работи в затворени помещения, но в колата иначе няма проблеми. Има много сериозни приложения, включително и за VPN. Синхронизацията с корпоративния сървър ми е постоянна през GPRS - доста удобна функция. 6915 има и WiFi . В момента си свалям софтуера. След малко ще пробвам gps-a как ще работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Това е единия Това е другия, голямо злато е, през какво е минал не е истина. И почти си работи безпроблемно, само чат-пат му спира звука и дисплея, но от 3 годишен сименс друго не мога да очаквам ;0 Третия, който в последно време почти не нося с мен. Телефона е железен. Не съм сигурен дали е на 4 или 5 години, но няма грешка. Пак като другия сименс губи картина понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 много ми е интересно какво толкова правите с тия смартфони?използват ли се по предназначение или е само за гъзария? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.