evil_smith Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 И между другото картинката ти е фейк 03:27 Странно нали? General Network UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900Announced 2007, June Status Coming Soon Size Dimensions 109 x 55 x 16 mm Weight 119 g Display Type TFT touchscreen, 256K colors Size 240 x 320 pixels, 2.6 inches - Handwriting recognition - Wallpapers, screensavers Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3, AAC Customization Composer, download Vibration Yes Memory Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall Call records Practically unlimited Card slot No - 8 GB shared memory for storage - 128 MB RAM - 256 MB flash memory (96 MB reserved for OS + 160 MB user memory) Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps HSCSD No EDGE No 3G Yes, 384 kbps WLAN Wi-Fi 802.11b Bluetooth Yes, v2.0 with A2DP Infrared port No USB Yes, v2.0 Features OS Symbian OS v9.1, UIQ 3.0 Messaging SMS, EMS, MMS, Email, Instant Messaging Browser WAP 2.0/xHTML, HTML(Opera 8.0), RSS reader Games Yes + downloadable Colors Vinyl Black Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video(QVGA 15fps), flash; secondary VGA videocall camera - Java MIDP 2.0 - FM radio with RDS - Walkman Touch player - TrackID music recognition - T9 - Image viewer - Picture/document editor - Organiser - Voice memo - Built-in handsfree Battery Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-33) Stand-by Up to 370 h Talk time Up to 9 h Едит: Eто я и очакваната N98-ца. Фейк било... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Даа всички знаем колко е кисело гроздето Цъкай си на ериксончето и му се радвай,аз ше се "мъча" с тоя Ха така е ама не се знае за кой Цъкам си Сони Ериксончето и ми е кеф даже пък и в това че Нокиа където много хора твърдят, че имали по-добър обхват -да бе да.Ако сте ходили в кафето на ТУ Пловдив знаете какво е долу с обхвата.Та в четвъртак седя с една колежка тя с 6288 аз с К550 и двамата на Глобул и тя се чуди че имала само 1 чертичка обхват и сега как приятелят и щял да е намери.Реших да проверя аз колко имам и о чудо имам фулл обхват.Цъкйте си Нокиите,мислете си че имат "отличен обхват" или пък им се радвайте на "екстрите" пък за цената им да не говорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 не мога да разбера какво общо има сравняването на телефоните с Темата !?!?!? отворете си такава тема и си спорете колкото си искате !!! По темата имам този и този (който и преди май съм го пускал) просто комбинацията м/у тези два модела е супер,защото са с една и съща батерия и зарядно и се сещате когато ти падне батерията на единия , но той ти трябва само сменяш батерията набързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 И аз имам К800 от април насам. Обаче не знам защо, но околните му се радват много повече отколкото аз на него. Сигурно защото само аз си му знам бъговете. Или може би вече му се наситих на екстрите. Иначе телефончето си е прекалено добро даже. А сега от около месец насам съм с 2 карти вече и за това си движа и с първия си телефон SE Т105 и много си му се радвам. Ако някой вече е забравил как изглежда ето го: Скоро ще навърши 4 годинки и все още е безотказен. А и все още изглежда почти като нов.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 В момента Nokia 6288 ... Добра е понеже клипа е VGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 сдобих се и с още една машинка Нокиа 8250, която ми навява приятни спомени ползвам го вече като 3-ти телефон само 80 грама супер не се усеща че имаш нещо в джоба Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 Зрд. на всички,ето и моите две машинки от които съм много доволен и няма да сменя. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/324/80753_657.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/324/80756_734.JPG И 7210 и 5300 бачкат безотказно никакви проблеми до сега макар единият ми е на 4год. Незнам за вас как е но за мен телефонът е NOKIA без значение каква.Просто стилни,здрави,леко меню и стил дори и в 5 год. модел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 Oт vivatel: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Vodafone 226... от няколко дни съм с него и засега съм много доволен... батерията се държе добре, има приятен външен вид... има судоку жалко за стария, верен Siemens A55, служил вярно четири и половина години и все още работещ, но батерията му започна са сдава багажа и се наложи смяна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 ...SE Т105 ... Това е телефона! Имах такъв (добре де, Т100) и ми изкара две години, като накрая просто ми беше гръмоотвод на отрицателните емоции и катастрофира в стена... два пъти. По-здрав на тормоз (падания, блъскания) телефон не съм имал. Много добра батерия, много добър откъм функционалност, много добре изработен... въобще страшен телефон. В момента съм с това и определено е последния телефон с капак (май флипер му се викаше), както и последния път, в който ще правя компромис на тема цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 и Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirkitov Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 http://www.gsmarena.com/htc_s730-pictures-2128.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Много си ги харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.