pi4a Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Някой има ли наблюдения върху LG KG320? В момента е на примоция в Офис 1 с абонаментна програма на ГлоБул и си точа зъбите... аз имам лг у8360 хи4 не сам доволен от него губи обхват постоянно,ако някой знае как да ре6а този проблем моля да помогне.Искам следва6тия ми телефон да е сьс симабой система ако може да ми препора4ете някоя от нокийте до кьм 300 350 лв Edit: eй tova e moqt http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Някой има ли наблюдения върху LG KG320? В момента е на примоция в Офис 1 с абонаментна програма на ГлоБул и си точа зъбите... Ако искаш да даваш толкова пари бих ти препоръчал моя изключително доволен останах повече информация тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 И аз имам такъв от няколко месеца. Единствената причина, поради която бих го сменил е да си взема телефон с капаче. К750 има невероятни функции, а на мен като любител на кламшел-телефони, ми липсва единствено това - да вдигна или затворя с едно движение . Наистина е много добър телефона. ПС Досега само 1 бъг съм намерил: като включа УСБ кабела и пусна камерата, като дам настройки и не ми дава да ги променям ако се чудя много (след 3-4сек се връща в начална позиция), т.е. като скролвам до настройките за картината и ги цъкна, не ми дава да избера Auto/Incandescent/Fluorescent/.... Това, естествено, не го прави ако кабела е изключен. В общи линии това не е нещо, което ме нервира. Не снимам с кабела, даже вчера го открих това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 всичко му е добре на тоя телефорн, освен че не е умтс и джойстика се много бързо се поврежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 всичко му е добре на тоя телефорн, освен че не е умтс и джойстика се много бързо се поврежда 1.UMTS така е, не че ще използвам видео-разговори (да давам повече пари, предпочитам да плямпам нормално, ама дълго), но пък бих гледал телевизия 2.джойстика засега си бачка безотказно, а иначе в сервиза го сменят за 10-20 лева. А ако го пазиш да няма много прах вътре даже и това не се налага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Много добра слушалка. Лично съм много доволен, с някои дребни забележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Страшен телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Върши ми идеална работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Motorola V980 няма другаде толкова малоумен телефон батерията държи 2 дни, като се включи в зарядното се изключва и не дава кога е зареден софтуера е пипан от Водафон и нямам достъп до повечето настройки на апарата менютата са толкова дървени че няма думи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Ами имал съм многоапарати . Първия беше супер дърво Ericsson R628GA , с един ред дисплей , без вибрация , батерията ден държи , абе отврат . След това смених много поради куп пречини и сега съм с Nokia 6230i и съм адски доволен . Доволен съм и от Siemens S65 , Samsung ZV 10 , Panasonic VS6 . И тях съм имал и небяха никак лоши модели . Сега искам да си закупя или Sony Ericsson K800i или Nokia E50 . Ама да Ви кажа честно , съм адски радостен , че има апарати с изчистен дизайн . Прави линии , като Т630 , 6230 , Е50 , 6310 . По такива си падам ... Така изглежда апарата ми . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 От началото на годината ползвам hw6515 ... Значи повече от година се мъчих с това чудо и накрая го бастисах. В заключение, впечатленията са ми, че не става за нищо. Нито телефон като телефон, нито свестен PDA. Да не говорим за бъгавия Прозорец - през две седмици ми се налагаше да правя hardware reset и инсталация на всички приложения наново, а ресет на телефона профилактично му правех поне два пъти на ден, защото правеше редовни тъпи номера като да получа voicemail съобщение чак на следващия ден. Такова бъгаво чудо досега не бях виждал. Какво ли не правих, ъпдейти всякакви, висене на главата на оператора, егати и чудото. Да не говорим, че като телефонни функции, изобщо не може да се сравнява и с най-евтините боклучави модели. На всичкото отгоре и GPS хадуера+софуера се оказа пълна боза. Абе така като се замисля, май нищо не мога да открия за хвалене. За първи път съм толкова разочарован от техника на HP. Вчера окончателно го захвърлих и си взех един MOTORAZR V3T и мъките приключиха. П.П. За навигацията по пътищата наистина трябва да се ползват сеиозни марки, и аз заложих на Garmin StreetPilot 2720. Това, което предлага HP в съответните телефони е детска играчка и дразнител на нервите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Сега съм с Nokia N73 с Software-a на Music Edition+2GB miniSD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 N73 Много комерс стана азю съм с този http://www.topwords.com.ua/mnews/2006/images/09/3020_1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 И тонколонките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 14, 2007 Author Share Posted February 14, 2007 Сега съм с Nokia N73+2GB miniSD, Максималното за Н73 е 1гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 5210 - Здрава работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Motorola E398 Ve4e 2ra godina sam s taq tuhla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Az sym s 6280 + 1GB karta. http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=829 Kato vlezne n95 v BG, 6te si go vzema a 6280 6a mi ostane kato 2-ri telefon. Edit: Osven ako ne e nad 1500lv. Edit2: KyPo verno 4e e n95 dopusnal sym gre6ka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Максималното за Н73 е 1гб Bulllshits Н73 с 2гб си върви точно колкото и с 1гб .... За тва че ....... По хубаво недей се обаждай неподготвен ... Dimitar_90 не н85 а н95 исигурно ще е толкоз пурвите няколко месеца но ще падне ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinuxChild Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTaLa Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Значи аз съм с много яка NOKIA 3410 тава нещо е много здраво !!! eto link : http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 бях с qtek 9100 http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=921 сега съм с nokia 6630 http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=632 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 От скоро съм с... ..и нямам оплаквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
D1v1DeD Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 + 256 MB karta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.