motorista-R1 Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Някой да си е пробвал късмета в УНСС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Аз днес бях на география.В понеделник на немскиКак да кажа-в УНСС няма късмет,мноого добре трябва да знаеш нещата.Успех ти пожелавам,на мен също си пожелавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 17, 2004 Author Share Posted July 17, 2004 И аз бях на география.Хареса ли ти темата?Мерси за късмета и аз ти го пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Хъх,не ми хареса просто защото не я бях преговарял скоро и написах 6 листа,което е малко.Но животът е такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 УНСС съкс.Най-корумпирания "университет" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 И аз бях в4ера на География. Издразних се че беше нагласено ама както и да е. Вече не храня големи надежди за тва УНСС Agarvaen и аз така мисля Междудругото в ПУ имам 5.4 а вие? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 За ПУ ви пожелавам успех...Ама след това е големия стрес-първата сесия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 УНСС наистина е корумпирано и то здраво.5.4 по какво в ПУ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 География - Лека Промишленост Ся чакам да вида и по English да вида кво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 ЕЕ,че кога излезнаха резултатите?Мога ли да ги видя в интернет и ако мога-къде.Вече им видях страницата-имам 5.25.Е поне в ПУ-то се пиша влезнал вече.Остава София Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 ЕЕ,че кога излезнаха резултатите?Мога ли да ги видя в интернет и ако мога-къде? <{POST_SNAPBACK}> Ако за ПУ-то питаш: http://www.pu.acad.bg/ksk/izpiti04.htm СУ "Св. Климент Охридски": http://ksk.ucc.uni-sofia.bg/ УНСС: http://priem.unwe.acad.bg/index.php?menu=2&id= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 velvet bravo 5.25 е добър резултат! Аз в София в УНсс се изложих ще имам около 4.5. Айде тези които са кандидатствали в УНСС да ги приемат Късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ако за ПУ-то питаш: http://www.pu.acad.bg/ksk/izpiti04.htm мойте ги няма още Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 18, 2004 Author Share Posted July 18, 2004 Че то на всякъде е корумпирано,ако си мислете,че в ПУ не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 УНСС съкс.Най-корумпирания "университет" <{POST_SNAPBACK}> Хах .. аматьор ... нищо незнаеш за УНСС но си струва да се влезе там особено ако избора е между ПУ и УНСС а за ПУ хах брат ми вика един път - "тва не съм сигурен дори дали е легално (ПУ-то )" шега де ... btw я кажете точно темата по география която се е паднала?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Темата в УНСС : 22. Социално-икономическа характеристика на Югозападен икономически район (област София-град, Софийска област, Пернишка област, Кюстендилска област и Благоевградска област). Във Варна се падна : 14. География на металургията на България. Значение, фактори и условия за развитие, отраслова и териториална структура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Хах .. аматьор ... нищо незнаеш за УНСС но си струва да се влезе там особено ако избора е между ПУ и УНСС Ами втора година съм в ПУ.Двама бивши съученици са 3-та там,а първия ми братовчед е асистент МИО. Мисли преди да говориш...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 Ти да не си на мнение,че ПУ е по-престижно от УНСС.Ако е така бая си се заблудил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Според националната клазация ПУ е на 2 място.Не знам защо.А УННС е на 7. Ама майната му,корупцията там е очеизвадна. и хайде стига с тия офф-топикс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 ПУ на 2-ро място ти май си гледал класаций за най-лесно влизане във ВУЗ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Ами втора година съм в ПУ.Двама бивши съученици са 3-та там,а първия ми братовчед е асистент МИО. Мисли преди да говориш...... <{POST_SNAPBACK}> Хах .... 120 настоящи "съученици" - колеги са там ... 10 бивши съученици в различни специалности са там ... колега който познава двама преподаватели единия - декан и една от най-одумваните от нас личности , и двама познати завършили УНСС Хайде и ти мисли преди да говориш А за темата по география - незнам дали наистина се води трудна (не съм навътре с географията) но ако е било така е добре и за вас смисъл трудна тема - по нисък бал за всички ... а и с география се влиза много по лесно в УНСС отколкото с математика например ,баловете са много по ниски ... така че си имате всички шансове ....съквартиранта ми е влезъл с 4:50 по география там и със що годе добра диплома ... така че успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 A задачките по математика да са излезнали ? че имам мерак да им се пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 A задачките по математика да са излезнали ? че имам мерак да им се пробвам <{POST_SNAPBACK}> Задачките от къде?! Ето от УНСС: http://priem.unwe.acad.bg/matematika.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ша шибна малко оффтопик: Някой неска да беше в ВСИ-то по География ? Аз бях, ' ма тая тема Население малко ме озори а вас ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 Население малииииииииии тама има бая статистика....добре,че не се падна в УНСС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.