Ge-FoRce Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Модел 1 : 180 lumena LED фенер с фокус на лъча, алуминиев корпус, водоустойчив. Комплект зарядно,Li-Io батерия 3000mAH, кутия,преходник за 3 ААА батерии. Светодиод Q5-WC 3W, 3 режима: слабо,strobe и силно. Цена 28лв. Хасково skype kirilx Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Реални снимки на лъча от първия и втория фенер? Коментар на цените, че са доста високи, третия фенер си го взех за 16 лева чисто нов от пазара EDIT: Виждам все пак, че имаш интерес за покупка. За CREE-фенерите, лазерите, USB wifi адаптери, тонколони и др. подобни стоки, особено пък ако са made in China - никога не може да бъдеш сигурен, че това, което си гледал еди къде си е същото като това, дето се продава, ако и на външен вид да са като 2 капки вода точно същия като 3-тия беше, със същия светодиод, интереса ми е към първите 2, 3-тия е закупен на посочената от мен цена П.П.П. А що се отнася до цените - сравнително реални са ; малко по-евтино излиза ако си ги закупиш директно от китайски сайт с безплатна доставка, но пък от там няма как да знаеш какво точно ще получиш и дали ще ти хареса. днес ги проверих цените и там, да по-евтино излиза, но горното го написах на база на това което съм видял да се продава в Пловдив /пък и лично закупил 1 брой/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ge-FoRce Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 На първия има реални,втория като е със същия светодиод се досещаш че свети подобно,виж цените където и да в нета и пак ще говорим колко били надути...От пазара може и за 5 да си го взел затова е пазар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 ... третия фенер си го взех за 16 лева чисто нов от пазара 5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. Виждам все пак, че имаш интерес за покупка. За CREE-фенерите, лазерите, USB wifi адаптери, тонколони и др. подобни стоки, особено пък ако са made in China - никога не може да бъдеш сигурен, че това, което си гледал еди къде си е същото като това, дето се продава, ако и на външен вид да са като 2 капки вода. Твърдя го от личен опит, тъй като съм купил доста голямо количество китайски продукти от горните категории. Почти винаги данните в спецификациите са умишлено раздути и не отговарят на реалността, но понякога има модели, които се приближават до това, за което претендират. Затова ако продавачът прецени, може да направи реална снимка/видео на светенето на фенерите, за по-точна ориентация на евентуалните купувачи. П.П. В интерес на истината аз също изразявам съмнение за светенето на последния фенер - 180 лумена не могат да дадат такова осветяване, от такова разстояние, както е на рекламната снимка - ефектът там е за около 800+ лумена при фокусиран лъч с Q5 диод. П.П.П. А що се отнася до цените - сравнително реални са ; малко по-евтино излиза ако си ги закупиш директно от китайски сайт с безплатна доставка, но пък от там няма как да знаеш какво точно ще получиш и дали ще ти хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M_I_T_A_K_A Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 за първия фенер с регулируемия зоом мога да кажа че си свети перфектно аз съм доволен от покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.