Jump to content
BulForum.com

Продавам няколко мощни LED фенера

Recommended Posts

Модел 1 : 180 lumena

LED фенер с фокус на лъча, алуминиев корпус, водоустойчив.

Комплект зарядно,Li-Io батерия 3000mAH, кутия,преходник за 3 ААА батерии.

Светодиод Q5-WC 3W, 3 режима: слабо,strobe и силно.

Цена 28лв.

Хасково

skype kirilx

025722854-big.jpg

024638213-big.jpg

024713340-big.jpg

Реални снимки на лъча от първия и втория фенер? Коментар на цените, че са доста високи, третия фенер си го взех за 16 лева чисто нов от пазара

EDIT:

Виждам все пак, че имаш интерес за покупка. За CREE-фенерите, лазерите, USB wifi адаптери, тонколони и др. подобни стоки, особено пък ако са made in China - никога не може да бъдеш сигурен, че това, което си гледал еди къде си е същото като това, дето се продава, ако и на външен вид да са като 2 капки вода

точно същия като 3-тия беше, със същия светодиод, интереса ми е към първите 2, 3-тия е закупен на посочената от мен цена

П.П.П. А що се отнася до цените - сравнително реални са ; малко по-евтино излиза ако си ги закупиш директно от китайски сайт с безплатна доставка, но пък от там няма как да знаеш какво точно ще получиш и дали ще ти хареса.

днес ги проверих цените и там, да по-евтино излиза, но горното го написах на база на това което съм видял да се продава в Пловдив /пък и лично закупил 1 брой/

На първия има реални,втория като е със същия светодиод се досещаш че свети подобно,виж цените където и да в нета и пак ще говорим колко били надути...От пазара може и за 5 да си го взел затова е пазар...

... третия фенер си го взех за 16 лева чисто нов от пазара

5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар.

Виждам все пак, че имаш интерес за покупка. За CREE-фенерите, лазерите, USB wifi адаптери, тонколони и др. подобни стоки, особено пък ако са made in China - никога не може да бъдеш сигурен, че това, което си гледал еди къде си е същото като това, дето се продава, ако и на външен вид да са като 2 капки вода. Твърдя го от личен опит, тъй като съм купил доста голямо количество китайски продукти от горните категории. Почти винаги данните в спецификациите са умишлено раздути и не отговарят на реалността, но понякога има модели, които се приближават до това, за което претендират. Затова ако продавачът прецени, може да направи реална снимка/видео на светенето на фенерите, за по-точна ориентация на евентуалните купувачи.

П.П. В интерес на истината аз също изразявам съмнение за светенето на последния фенер - 180 лумена не могат да дадат такова осветяване, от такова разстояние, както е на рекламната снимка - ефектът там е за около 800+ лумена при фокусиран лъч с Q5 диод.

П.П.П. А що се отнася до цените - сравнително реални са ; малко по-евтино излиза ако си ги закупиш директно от китайски сайт с безплатна доставка, но пък от там няма как да знаеш какво точно ще получиш и дали ще ти хареса.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...