DenisBeljata Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Здравейте, Търся работещ FM transmiter, без значение от външният му вид. Ще се разглобява, затова пластмасите НЕ ме интересуват. Условията са 3: 1. Работещ; 2. Четящ SD карти; 3. Цена - мноооооооого ниска... (на магазина са 7 лева - нови). Не ми е толкова за 7-те лева, а затова, че дефакто ще го унищожа и ми е жал да съсипя чисто нов. Ако някой има нещо за изхвърляне - да пише, ще дойда да си го взема. Лек и спорен ден на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
filibeto2 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Имам един стар, който не закопчава SD картите, но чете USB без проблем. Мисля, че ще му намеря и дистанционното. Ако те интересува, пиши на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 6, 2011 Share Posted December 6, 2011 ако те интересува само с USB - 4 лв. даже и дистанционото ще изровя Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted December 6, 2011 Author Share Posted December 6, 2011 ... само с USB - 4 лв.... Благодаря колега, и аз имам само с USB... искам да има и SD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.