danikey Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 ПРОДАДЕНА ! Продавам GPS навигация WayteQ X620. Пълен комплект , оригинална кутия и аксесоари, стойка и зарядно за кола в комплекта. Състояние перфектно. Ползвана е малко и винаги само със скрийн протектор. Няма никакви драскотини ! Купувана е от Office 1. Гаранция не знам дали има още... ще погледна. Актуални снимки при желание, или тези дни ще кача... Качил съм Igo 8.3 Върви просто перфектно на нея. Мога да ви дам и доста карти при желание за нея. Оригиналния софтуер също го имам запазен някъде в архивите... Най-голямата екстра за мен освен че е много компактна и можете да я носите в джоба... е че работи с най-разпространените батерии на Нокия BL-5C Ето видео нагледно какво представлява Малко спецификации от този сайт : •Високочувствителен супер мощен SIRF Atlas VI, 40 канала •Дисплей 3.5" Touchscreen 320 x 240 резолюция и 65,000 цвята •Процесор ARM11 500MHz •1200 mAh батерия •Windows Mobile 6.0 core версия •Оперативна памет 128MB SDRAM •Вградена памет 2 GB •Поддържа до 8GB външна памет (SD карта) •Поддържа MP3, WMA, WAV, MPEG-2, MPEG-4, AVI, JPEG, BMP, GIF •Подробна карта на България (на български език) инсталирана в паметта •Меню на български език •Гласова навигация на български език •(изключително тънък, само 13мм) •Комплектът включва: зарядно за кола, стойка за прикрепяне към стъклото на автомобила Цена 95 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.