reno Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Продавам 2 Телевизора: Lifetec,Cosmos Cosmos- почти кат нов взел сам го от магазин 'Зора' гаранцията му е изтекла има си документи, дистанционо. Lifetec- не оргинални дистанциони, внос от германия TV 2-те Телевизори си работят безупречно,телетекст,бг менУ. От град Пловдив сьм Скайп: handy.man70 Телефон: 0886375156 Цена по 89лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 2, 2011 Author Share Posted December 2, 2011 !!!!!!! 59 !!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted December 2, 2011 Share Posted December 2, 2011 Давам 50 и зимам единия сагласен ли си ? Званни ми утре по обед да се разберем ако си сагласен 0989 931 754 Николай. Модератор: Не пускай по 2 последователни поста, когато може да си редактираш първия....и си припомни коя беше 27-та буква в азбуката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik4o_Spain Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Вообще не ме интересува вашите глупости то човек не може да попита нещо ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 Вообще не ме интересува вашите глупости то човек не може да попита нещо ...... Изобщо не скачай като опарен, защото нито си наказан, нито ти е даден процент, а просто си предупреден, че нарушаваш точка 16 от общите правила на форума. След като си решил да ползваш услугите на форума, значи си тук на гости и си длъжен да спазваш правилата, които важат тук и с които си се съгласил още от регистрирането си. Ако нямаш намерение да ги спазваш както всички останали тук - ще бъдеш принуден по един или друг начин ; ако за теб правилата са "глупости" и не ти харесва да те принуждават - отиваш и ползваш други форуми, в които нищо не принуждават и си правиш каквото ти е кеф. И за да не кажеш, че не си прочел правилата, защото не ги знаеш къде са: 1. Общите правила на Bulforum.com 2. Правилата на търговския раздел Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Тварда е цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
rPo3uH Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 имам интерес за първия телевизор. търся те на скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 11, 2011 Author Share Posted December 11, 2011 добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 Давам 50 и зимам единия сагласен ли си ? Званни ми утре по обед да се разберем ако си сагласен 0989 931 754 Николай. Модератор: Не пускай по 2 последователни поста, когато може да си редактираш първия....и си припомни коя беше 27-та буква в азбуката. gre6en telefon si mi dal Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 !!!! 54 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Сребристият Телевизор е Продаден!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 Temata e za iztrivane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.