kennyg Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Телефона е ползван винаги с калъф, няма драскотини по него с изключение на местата където калъфа има дупки - там има леки драскотини само на лъскавия страничен кант които не са особено забележими, дисплея е перфектен. Работи с всички оператори. Продава се телефон и зарядно. Цена: 30 25 лева SOLD P.S. Motorola L6 ЕДИТ: Оказа се, че батерията държи 1 седмица и малко снимка отпред снимка отзад снимка отстрани Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Имам интерес, колко време издържа батерията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Имам интерес, колко време издържа батерията? доста време е стоял в чекмеджето като профилактично е минал през процеси на разряд/заряд за да не му замине батерията, през последните 2 седмици само на стендбай режим е стоял, така че не мога да ти отговоря на въпроса, ако интереса ти е сериозен мога да ти дам 1 седмица за тестове, ако не те удовлетворява ще ми го върнеш, а аз твоите пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Благодаря ти, но минахме на друг вариант. Съжалявам. Успех в продажбата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted December 7, 2011 Author Share Posted December 7, 2011 25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.