magnus Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Ми туй е положението, останал ми е малко електронен боклук, дърт сървър, ма дърт ви казвам: Fujitsu-Siemens Primergy 070; Intel Pentium II - 450Mhz; 256 MB SDRAM - направих си труда и я врътнах 3 паса на мемтеста - пушка е; PSU 200W ATX - от ония с допълнителното захранване освен 20 пиновия конектор. CD и FDD. Всичко си работи, ако някой желае подобна скраб, ще му го предам без бой и без никакви ангажименти от негова страна. Всичко е сглобено в кутия, която ми трябва, затова давам чаркалъка насипно. Да вметна само, че книжлетата и упътването са безвъзвратно загубени и е силно препоръчително, ако някой все пак прояви интерес, да си намери кое как се връзва към дъното. Има и диск, но не съм го проверявал в какво състояние е, некво SCSI 9 GB на Сигейт, брандирано с HP лепенки. Доста шумен, който е ползвал такъв, знае за какво потракване става въпрос - просто са си такива. Видеото е интегрирано на дънцето, Матрокс - 2 или 4 MB. Турих му един ХР, държи се прилично, като за подобна машина. Пловдив. EDIT: Частите се подаряват. - Не мога да ги изхвърля Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Не е проблем кутията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Като се замисля, може и да е проблем. Има вероятност дъното да не е баш АТХ стандарт, както става при някои маркови машини - демек да не съвпаднат дупките за монтажа. Ще проверя довечера. В тази връзка да допълня, че мога да го дам и с кутията, ако някой предложи празна за бартер... но към кутия съм много претенциозен и за сега единствен вариант за бартер е Кодеген 9011 или S-101 - ма съм нагъл, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.