plamen_69 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Някакви препоръки? Препоръчаха ми Elkom Express Ltd. BulMarket http://www.elkom-express.bg ми се вижда стабилна фирма, пише и цените.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 и аз се интересувам от това, дано някой който знае за добра фирма да каже. купувам тристаен маломерен в тракия, във входа има парно и мисля да го ползвам и аз. иска ми се да сменя радиаторите а и цялата инсталация в апартамента тъй като сега е с едни ламаринени радиатори и едни криви тръби много е грозно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 3, 2011 Share Posted December 3, 2011 и аз се интересувам от това, дано някой който знае за добра фирма да каже. купувам тристаен маломерен в тракия, във входа има парно и мисля да го ползвам и аз. иска ми се да сменя радиаторите а и цялата инсталация в апартамента тъй като сега е с едни ламаринени радиатори и едни криви тръби много е грозно. Ще ти се наложи да изчакаш до лятото, понеже в момента е експлоатационен сезон и няма как да бъде подменена и тръбната разводка. Освен това изобщо не е ясно дали местоположението на старите кранове ще пасне на новите радиатори..., а както вече казах - инсталацията в момента е пълна и се използва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 да то това ясно, лятото ще се прави не е проблем. старите кранове също ще искам да се сменят със тръбите които отиват до радиаторите, защото са криви и грозни, а дали ще стане трябва майстора който ще го прави да каже. нищо не разбирам от такова парно и затова питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_69 Posted December 10, 2011 Author Share Posted December 10, 2011 Спрях се на Elkom Express и съм много доволен, обадих се сутринта и момчетата до обяд дойдоха - източиха инсталацията и ми смениха 2 радиатора, всичко това за 1 час, комшиите даже неразбраха че е спирано парното, работят бързо и чисто, горещо ги препоръчвам - тел. и е 02/827 75 41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
laskov Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Фирма за отопление ЕЛ ДИ ДЖИ инженеринг ЕООД Пловдив тел. 0896676673 . 0898515762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
borracho Posted October 3, 2012 Share Posted October 3, 2012 Фирма за отопление ЕЛ ДИ ДЖИ инженеринг ЕООД Пловдив тел. 0896676673 . 0898515762 малко късно, но все пак и сезона наближава сега. благодаря за координатите, възползвах се от услугите им, много съм доволен от тази фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpion_1 Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 живея на последен етаж и си имам във всяка стая по един комплект криви и гадни, стъчащи тръби оставени от топлофикация Пловдив. искам да слагам вътрешна изолация и да режа тръбите (няма парно във входа), но домоуправителя казва, че не можело да се махат, щото след време можело да стане така и да се върнели отново да ползват топла вода или парно. някои знае ли как завършват тез тръби в междублоковото пронстранство (разширителен съд, обезвъздушител или тапа...) ако има идеи или някой да даде акъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2013 Share Posted August 18, 2013 Горе над теб затварят кръга. В смисъл се събират всички. Наистина за съжаление нямаш право да ги пипаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.