Jump to content
BulForum.com

Продавам

Recommended Posts

Продавам обувки ADIDAS SAMBA, обувките са нови обувани са 1път само да се мерят, купени са от Англия преди няколко дена.

Размер: EUR:44 US:10 UK:9-1/3 FR:44 ; Материал: Кожа ; Цвят: Черен

4064647G.jpg

4064646Q.jpg

Цена: 100 лв Без никакъв коментар по цената и без бартери

Контакти: Тук на ЛС , skype: bac3ty , GSM: 0899428185

в спортдиректа имаш поне 70-80 лв shipping, а в ибей пак излизат 100 лева ..... само че тук не чакаш да дойдат 20 дена и качеството е същото.Прав си цената не е 120 лева , но не е по ниска от тази, която търся

в спортдиректа имаш поне 70-80 лв shipping, а в ибей пак излизат 100 лева ..... само че тук не чакаш да дойдат 20 дена и качеството е същото.Прав си цената не е 120 лева , но не е по ниска от тази, която търся

и кой е тоя умник, дето ще даде 70-80 лв. за shipping на един артикул, при положение, че самият артикул излиза някъде толкова? от доста време се правят т.нар. комбинирани поръчки(събираш 5-6 приятелчета, колеги, познати), при които доставката ти излиза има-няма 2-3 паунда, а понякога при повече желаещи да купят - и под 1 паунд.

Приятелю информацията ти е ужасно грешна..

В магазините из Пловдив и специално няколко до Военна болница същите адидаски от Англия "Samba" са по 60лв :)

Провери и си коригирай цената ако искаш някой да има реален интерес

аз знам какво се прави и как , въпроса е че тук не търсиш никой за да разделяш шипинга и да чакаш да дойде и незнаеш какво ще дойде.Ако стане това те пак идват 80 лева с всичкото това чакане.

Виж приятел :) Повечето шипинги са безплатни а тези които не са струват 14 долара за експресна доставка на малка кутия която идва в рамките на 5 работни дни :) Пазарувам доста от ибей също така ползвам и английски сайтове.

Искам да ти кажа че доставка над 32 долара и то за лаптоп трябва да си луд да платиш

А относно маратонките мога веднага да ти кажа къде да ги купиш за 64лв ако все още ги има тъй като миналата седмица бяха толкова в Метро.

За маратонките незнаех че има магазин в Пловдив където да ги продават 64лв , така е . Относно за ибей и аз много пазарувам от там и знам как са шипингите, кое има кое няма и по колко вървят . Погледнах ги само в интернет на бързо и пак г/д толкова пари вървят .Купени са от Англия , на пича не му станаха и им търси тази цена .

Може доста да се спори на тая тема къде какво има и за какви пари, като нямате интерес нужно ли е да се месите и да коментирате ? Ако имаш интерес кажи , като нямате интерес закакво ми пишете къде какво върви и на каква цена .Писал съм толкова пари, защото навсякаде г/д вървят толкова не им искам 200 лева отгоре . Винаги ще има по - ниска или по-висока цена на определена стока .

• 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...