stanchobb Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Продавам един брой заличител за повърхностни драскотини за автомобили- маркер, познат от рекламата на телестар link Деиствието му: цък Цена: 10 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one_ Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Колега къде може да се види този маркер в Пловдив дали има ефект на моята кола остави и тел да се чуем да си кажеш мнението от резултата на другият по твоята кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted December 8, 2011 Author Share Posted December 8, 2011 Нова цена: 9 лв. Полезен е само при повърхностни драскотини, тоест,ако не се вижда черното(пластмасата или ламарината)на автомобила. Според мен е някакъв вид смола,която се свързва с боята наоколо и пречупена през слънчевата светлина така,че не се забеляза драскотината. Заслужава си ,ако имате леки повърхностни драскотини, а ако се вземе от 2-3 човека да си свършат работа,направо излиза колкото едно кафе все едно сте пили Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Нова цена: 7 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_one_ Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 колега два пъти ти пиша на лични а ти не ми отговаряш ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted January 12, 2012 Author Share Posted January 12, 2012 Извинявам се на всички писали!Не бях в града. Нова цена: 6 лв. Иска ли го някой все още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tahioni Posted January 14, 2012 Share Posted January 14, 2012 Извинявам се на всички писали!Не бях в града. Нова цена: 6 лв. Иска ли го някой все още? Звънях на телефона, който ми даде за връзка, както ми беше писал след 18 часа. Телефона беше изключен. Писах ти лично и нямам отговор. Явно не продаваш маркера. Ползвай си го със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanchobb Posted January 14, 2012 Author Share Posted January 14, 2012 Маркерът се даде днес в 15ч. На първият,който се обади. Темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.