Airfan Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Филмът The X Files:Existence като че ли е със сбъркано заглавие или поне е известен в IMDB под друго име, а именно The X-Files: The Truth. Може да му смените заглавието или просто да сложите линк към imdb за яснота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Имам проблем с филма Empire Records. До средата на филма всичко е ОК, но после звукът и картината почват да се разминават. Някой друг със същия проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Имам проблем с филма Empire Records. До средата на филма всичко е ОК, но после звукът и картината почват да се разминават. Някой друг със същия проблем? <{POST_SNAPBACK}> Samo na tozi film li? zashtoto na men predi mi se sluchvashe tova kogato gledah filmi zashtoto nqmah dostatuchno RAM i trqbvashe da restartiram... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted September 28, 2004 Share Posted September 28, 2004 Samo na tozi film li? zashtoto na men predi mi se sluchvashe tova kogato gledah filmi zashtoto nqmah dostatuchno RAM i trqbvashe da restartiram... <{POST_SNAPBACK}> Да само с този филм имам проблем със синхронизацията на звука и картината. Понякога се получават такива проблеми със синхронизацията, които се оправят като се seek-не на друго място във филма, но в случая това не помага. Много се съмнявам проблема да е в недостиг на памет. При "нормални" обстоятелства 512MB би трябвало да са достатъчни за гледане на филм дори и под Windows XP. Май ще е най-добре да го пробвам на друг компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest liquid Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Az imam podobni problemi, kogato zapochna da prevurtam...probvai(ako ne si probval de) da ne prevurtash izobshto ...pusni filma ot nachalo i si go ostavi da si varvi bez da preska4ash ..ako ne stane..ili codec ili player smeni...neznam ako ne e ot tova neznam ot kakvo moje da e..sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 да задам елементарен въпрос щото не знам свалих си филма кръстникът свалих си и файлчето субс 36 кв и както и очаквах като пуснах филма той тръгна без субтитри то е ясно че проблема не е нито в филма нито пък в субтитрите а във мен самия ама я ме просветете как да ги пусна и тях заедно с филма TY Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 да задам елементарен въпрос щото не знам свалих си филма кръстникът свалих си и файлчето субс 36 кв и както и очаквах като пуснах филма той тръгна без субтитри то е ясно че проблема не е нито в филма нито пък в субтитрите а във мен самия ама я ме просветете как да ги пусна и тях заедно с филма TY <{POST_SNAPBACK}> преименувай sub. файла по същия начин както ти е филма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Оффффффф.стига сте ги местели тия новокачени филми уе!!!Един филм не може да се свали то вас!!! става въпрос за http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/@Repla...Riddick.(2004)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Оффффффф.стига сте ги местели тия новокачени филми уе!!!Един филм не може да се свали то вас!!! Много си прав. Защо да ги местят?! Добре са си там. Какво като утре няма да има място на ФТП за ъплоуд на още филми. Тъпи ли сте или на тъпи се правите, не знам, ама добре се справяте. Докато филма е на ФТП - даунлоуда му си е на твой риск. Проблем? Държиш ли хората дето ти осигуряват филмите да дойдат да ти се извинят лично с шоколадови бонбони и цветя за това, че гледайки си работата са ти причинили такова огромно и болезнено неудобство? След такова изказване, ако този филм беше качен от мен - щях да го изтрия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Следните български филми са дефектни: http://www.warez.ru:8083/Bulgarian/Lavina.(1982)/ http://www.warez.ru:8083/Bulgarian/Nova.Pr...tva.(19%3f%3f)/ http://www.warez.ru:8083/Bulgarian/Sofiiska.Istoriq.(1990)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 ami vie mnog hubavo ste ka4ili o6te tri filma s blizna4kite Olsen ama pone da gi bqhte ka4ili kato horata za da mogat da se gledat direktno "Общи правила за upload: 1) Интервалите трябва да бъдат заменени с точки. Пропускането на интервалите (заменени с точки) също е неспазване на правилата." slu4aino da ima to4ki vmesto intervali v imenata na tezi filmi??? ne nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 ami vie mnog hubavo ste ka4ili o6te tri filma s blizna4kite Olsen ama pone da gi bqhte ka4ili kato horata za da mogat da se gledat direktno "Общи правила за upload: 1) Интервалите трябва да бъдат заменени с точки. Пропускането на интервалите (заменени с точки) също е неспазване на правилата." slu4aino da ima to4ki vmesto intervali v imenata na tezi filmi??? ne nali "Лудо мими", девденче.... много се извиняваме, че сме ти затормозили съботният следобед по този "гаден" начин. Не са сложени точки навместо интервалите - да, но това не е задължително за файловете, а за папките, които се качват при нас. Колкото и да ти е неприятно.... ще трябва да заделиш малко от скъпоценното си време и да си дръпнеш филмчетата на харда. Прощавай, следващия път ще внимаваме повече. И ще гледаме да спазваме правилата с твоята интерпретация. ~EDIT~ А ти като си толкова стриктна за правилата - защо пускаш отново request за филм, който веднъж е бил заявен от друг участник? Не си ли прочете първия пост в темата за Request? Благодаря ти! ~ЕDIT2~ Да, всеки има лоши дни и аз те разбирам, че ти се е искало да гледаш филмите. Благодаря ти за разбирането! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 da mersi 4estno ne pro4etoh predi tva oba4e neska ne sam v nasroenie sorry 4e si go izkarvam na vas ama mi se gledaha tiq filmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted October 18, 2004 Share Posted October 18, 2004 Не мога да сваля King Solomon's Mines (2004).Дава ми че не може да открие страницата Link to comment Share on other sites More sharing options...
red^shark Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 All about the benjamins като си го пусна да го гледам онлине и не ми тръгват субтитрите Само при миен ли е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 All about the benjamins като си го пусна да го гледам онлине и не ми тръгват субтитрите Само при миен ли е така? В папката на филма ги няма субтитрите, за това не ти тръгват, а иначе тези които са в папката озаглавена "Vobsub" те не са рипнати все още, а и са на английски. Ако те интересува как може д си ги рипнеш тези субтитри, прочети това тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 като си пускам някой български филм звука много "трепери" някой имал ли го е този проблем и може ли да ми каже как да го оправя??? какзаха ми че е заради TVRip - но от това по-леко не ми стана - проблема е налице Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 като си пускам някой български филм звука много "трепери"някой имал ли го е този проблем и може ли да ми каже как да го оправя??? какзаха ми че е заради TVRip - но от това по-леко не ми стана - проблема е налице Благодаря ти, че пишеш на правилното място. Звукът, както и картината няма да можеш да си ги оправиш, защото копията на Българските филми са такива. За това не трябва да се сърдим на никой, а само да съжаляваме, че не сме като Французите, които си качиха всичките стари филми - класики - на DVD-та и ги пуснаха в продажба. Аз лично се надявам това да стане и при нас, защото нашата киноиндустрия може да се похвали с много качествени филми. Та в заключение - проблемът си остава и те разбирам, че не ти "става по леко", но или се примиряваш и гледаш така филмите, или просто не ги гледаш. Това са ти вариантите за жалост. Аз съм се примирил и си гледам от време на време филмчетата така с такова качество на картината и звука, но алтернатива просто няма. Да сме благодарни, че и това все пак се появи, че иначе само щяха да ни разказват за филмите нашите родители. То и много от най-качествените филми, даже и по сателитката не са ги пускали. Съжалявам! ~edit~ Да, радвам се, но това е решение за такива като мен и теб, които имаме ATI. И пак ти казвам, някой филми ще си останат с гадно качество на звука и картината. Все пак - радвам се, че отчасти си си решил проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 20, 2004 Share Posted October 20, 2004 Та в заключение - проблемът си остава и те разбирам, че не ти "става по леко", но или се примиряваш и гледаш така филмите, или просто не ги гледаш. Това са ти вариантите за жалост. Аз съм се примирил и си гледам от време на време филмчетата така с такова качество на картината и звука, но алтернатива просто няма. <{POST_SNAPBACK}> Ха оправих го !!!! По абсолютна случйност попаднах на един кодек оправящ проблеми с филми сваляни с ATI тунер свалих го за друг филм но когато пуснах българските и чудоо звука е наред Ето я страничката Link to comment Share on other sites More sharing options...
iso14496 Posted October 22, 2004 Share Posted October 22, 2004 http://www.warez.ru:8080/FTP/Moviez/The.Cr...lvation.(2000)/ Филма е DVDRip, с оригинален звук, кодиран е с XviD. Проблема е че на много места при бързо движение се появяват сиви ленти около движението. На технически жаргон - Цветовата информация се разминава с яркостната с един кадър. Вероятно е предизвикано от гаден филтър за премахване на (де)ефекта telecine. Telecine-то се получава при мастерирането на DVD, много оригинални DVD та страдат от него. С една дума, намерете друг DVD rip Иначе филма не е кой знае какво.... Първия си беше класика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 от скоро взех да свалям филми от тук и съм много недоволен. първо 80 процента от филмите нямат български субтитри, но това е по-малкият проблем. другият проблем е че някой от филмите са прецакани и им лиспват по някой MB, което пречи да се гледа филма с какъвто и да плеър. например innerspace и двата диска са дефектни, но добре че го имаше на друго място работещ та да мога да го гледам. друг дефектен филм е cd2 на the gods must be crazy I. който го свалях два пъти да не би да е при мен проблема, но не е. та и той се наложи да го свалям от друго място та да го изгледам. може и други такива дефектни филми да има но вече не искам да рискувам да свалям 700MB файл и той да се окаже дефектен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 от скоро взех да свалям филми от тук и съм много недоволен. първо 80 процента от филмите нямат български субтитри, но това е по-малкият проблем. другият проблем е че някой от филмите са прецакани и им лиспват по някой MB, което пречи да се гледа филма с какъвто и да плеър. например innerspace и двата диска са дефектни, но добре че го имаше на друго място работещ та да мога да го гледам. друг дефектен филм е cd2 на the gods must be crazy I. който го свалях два пъти да не би да е при мен проблема, но не е. та и той се наложи да го свалям от друго място та да го изгледам. може и други такива дефектни филми да има но вече не искам да рискувам да свалям 700MB файл и той да се окаже дефектен. За вторият диск на филма The Gods Must be Crazy I - се знае, че има проблем, за това сме го качили още на 08-Oct-2004 и ТУК, но вече фикснат. Скоро ще е преместен във папката си, за да няма подобни оплаквания. Ако беше писал по-рано за въпросния филм - щях да ти дам линка, но както и да е. За "Innerspace" - пуснах го да се дръпа и ако има проблем - ще го фиксна и него. 80% е много НЕпроверена сума, но както и да е... добре че има и други съвестни потребители, които качват субтитри, та тези проценти да намаляват. Съвсем друг въпрос е, че ти едва ли търсиш из сайта за субтитри на въпросните филми, защото субтитри, които трябва да се преместят по папките с филми има и ТУК!!!! Но както и да е. Благодаря ти за споделените от теб наблюдения - заемам се с гореспоменатия филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Браво!Супер е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted October 28, 2004 Share Posted October 28, 2004 Iskam da pomolq, ako moje da se ka4at nanovo epizodi - 16, 17, 18, zashtoto pri ka4vaneto ne sa bili ka4eni dokrai(edinia e 9mb, a drugite 2 po 0). Sushto, ako e vuzmojno da se ka4i i 2ri Sezon, ako na nqkoi mu se zanimava. Shte sum mu mnogo blagodaren. Eto link ako nqkoi iska - http://warez.ru:8081/Serials2/Andromeda.(2000)/Season.1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted October 29, 2004 Share Posted October 29, 2004 moje li da opravite The Crow za da se gleda direktno 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.