Jump to content
BulForum.com

Movies

Veno

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 694
  • Created
  • Last Reply
e tuk izbi ribata :)

shte se radvam da pomogna za further development ;)))

To da beshe samo ribata, ama toi zachatka vodolazite barabar s lodkite. :) No seriozno. Karaman ako iskash moga da ti pomogna s edno po-dobro logo, pone za nachalo ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ne moje li da nastroite tarsa4kata imam predvit na movies@warez.ru da moje da tarsi po nqkolko kategorii primerno komedii 2003 godina 6toto kato izbera komedii mi izlizat 1000 pak az iskam da gledam nqkoq nova primerno

MOON: netrootbg ti dade toq link ne samo za da postva6 a i da 4ete6

Moje li da se pravi search ednovremenno po godina i janr? Ako ne, mojete li da go napravite? 6te byde mnogo po-udobno - iska6 da vidi6 thrillerite prez 2002,6trak i gotovo, vmesto da se rovi6 iz celiq spisak...

Nqma takava opciq i zasega nqma koi da se zanimava s tova...

ae dano ve4e si razbral

• 5 weeks later...

Мислех си, че в advanced search options ще може да се търсят филми по държави, но се оказа, че не е така. Дали е възможно да се създаде такава опция? Например има разни интересни скандинавски филмчета, но само случайно мога да попадна на тях докато гледам заглавия. Това ще помогне на всеки, който търси да гледа нещо от някаква страна, без да търси конкретни филми.

Iskam da popitam imali vuzmojnost da slojite na glavnata na warez-a da se sloji neshto ot sorta "Predi da kachvate neshto pochetete pravilata za Upload" ama to sus golemi bukvi che chak da im iskara ochite che neshto nedovijdat?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Az lichno sum vpechatlen ot "Movies" no imam edna preporuka(koqto sum sigoren che ste q chuvali) da se tursi ednovremenno v dve kategorii (godina i janr).Shte e mnooogo po udobno za vsichki !!!

Peace man !!!

ами да би било много полезно, също така резултата да бъде сортиран по вотове/реитинг/година а не по заглавие (на практика дори аз си направих нещо подобно :P ), може и на основната страница освен заглавие и година да добавите и реитинга

Movies@Warez.Ru е сууупер, свършили сте прекрасна работа имате 3000 филма и подробна база данни много лесно и бързо могат да бъдат направени тези добавки така че да се ориентираме по лесно какво си струва да се гледа ;)

Не, защото огромна част от филмите на практика нямат български превод... на имената имам предвид. Официален де ;)

• 2 weeks later...

super naistina e vsi4ko,no imam 1no vapros4e:)

zna4i ima i opziq play,koqto ti pozvolqva da gleda6 filma vednaga:) no puk kogato tragne v noviq prozorec,se4e zverski,ima li nqkakuv na4in da se opravi towa ,znam 4e e svarzano s buffering-a...ili zavisi ot vrazkata mi?![moqta e D+]

nadqvam se da sum pisal v pravilniq thread:)

За да гледаш онлайн филми трябва да имаш връзка 1.25мбит или повече. На 1мбит с много късмет може да се гледа някой филм... ;) примерно ако 2 часа и е събран в 1CD :D

предложение:

възможно ли е вместо Tagline да има Plot т.е. да е малко по-обширно обяснено за какво става въпрос.

поздравления за реализацията на тази секция!

п.п.

сега сигурно ще има отсвирвания от сорта на:" ... IMDb за к'во е?"

Plot e dosta po-obshirno i shte zaema mn mqsto. Puk i purvonachalno na imbd e daden samo otkus ot plota i s 'more' se otvarq pulniq text, koeto shte zatrudni izpulnenieto...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...