BackToReality Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 И при мен е така! Да не говорим, че скоростта е отвратително ниска и нета ту го има, ту го няма! някой със същия проблем? Доста сме със същия проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Това е така защото се правят подобрения ли е ? или Въобще ще закриват страниците с филми, музика, игри и програми " Да не ставаме ЕВРОПЕЙЦИ". И да си плащаме за всичко. Ако някои знае бих го помолил да ме светне. Весел ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Нещо не мога да сваля 9 седмици и половина.http://movies.co.jp/comments.php?id=2870 Като цъкна с флаш гета и ми дава червено хиксче веднага...защо така ? при мен се сваля без проблем. аз съм с flashget 1.8 Искам да съобщя за един проблем.Когато пускам филма The pianist , субтитрите към него не съвпадат.Свалих 2-3 варианта , но при всеки се разминават с филма.Причина ?!?!! bsplayer-a може да "премества" титрите с ms напре/назад. ако timecode-а е прекалено неточен, ще трябва да си ги синхронизираш с някоя програма Не мога да сваля нито един филм. Линка за програмите пък въобще не е активен. Проблема само при мен ли е? и филмите, и програмите са налице. каталога за филмите се промени, но си баца. за програмите - все още са на .co.jp Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Аз въобще не стигам до теглене. Единствено от страницата ми отваря форума. Филмите и игрите ги отваря, като каталог, но не мога да отворя нито един филм или игра за да започна да свалям. Изписва ми Connot find server. За музиката и програмите ми изписва направо. Connot find server. До сега съм нямал проблеми и може би от седмица и половина започнаха .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Страниците за програмите и музиката тръгнаха но филмите са на същото положение. Cannot find server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 http://www.wrzru.com/movies/info.php?id=25 ei toq film neiska da mi tragne s bsplayer nqkoi moje li da mi kaje za6to? s media player tragva ama tam neznam kak da si sloja subtitrite?!! nqkoi moje li da mi dade programa za preobrazuvane v drug format Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted January 30, 2007 Share Posted January 30, 2007 Според мен тоя филм е тъп и за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Connecticut Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 възможно ли е пак да има сортиране по рейтунг ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemafa Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Да това беше добро с рейтинга. Имам проблем със свалянето на филмите. На доста линкове ми изписва Cannot find server. Само при мен ли е така или и други имат такива проблеми. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigmа_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Тъй, явно тук ще да е мястото, де да попитам. Та въпросвам, бастисахте сайта мувис.ко.джипи, та ся нищо не може са дръпне? Що тъй? Къв е чалъма? Че ми окошариха темичката, без отговор. Сигур правилата ще искат да чета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonis Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Ето това филмче спря да ми се сваля на 37% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milen Mladenov Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 При всички е така в момента не може да се свалят филми, предполагам е времено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 za6to po dqvolite ne moga da svalqm filmi koito zapo4vat s ''a'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonis Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 При всички е така в момента не може да се свалят филми, предполагам е времено. Май само от О надолу могат. Така беше и предния път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Причината е в 8081, което често прекъсва за известно време (както е в момента)....иначе с 8083, 8084, 8085 няма проблеми. Изчакайте известно време (дори и до утре ако трябва) и пак пробвайте с 8081. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Файловете на "Little secrets", "Down periscope" и сериала "Carnivale" липсват. Особено последния доста отдавна го няма. Дали отново ще се върнат тези филми? ЕДИТ; Liquid, напротив - файловете на 1-те два филма вече са ок, а за Карнавала -> на ГГБит съм и съм ги изгледала 2-та сезона, само реших да репортна за него във врз Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Файловете на "Little secrets", "Down periscope" и сериала "Carnivale" липсват. Особено последния доста отдавна го няма. Дали отново ще се върнат тези филми? Ако си на гигабит може да гледаш Carnivale от техния локален сайт. Иначе не се надявай някой да ги попълни тези липсващи тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Имма проблем с отварянето на филма "Cutthroat.Island" и още един филм [url=http://movies.co.j Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokein Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 аз искам да попитам какво по дяволите става с тоя сървар днес един епизот на декстър го свалям вече четири часа ебати гадната ебавка шшшшш пичове вземете се стегнете и оправете тоя нет най на края Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Identity - kato natisna Download ne mi go otvarq ne6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 ALIEN ABDUCTION:INCIDENT IN LAKE COUNTY e povreden plz smenete go PLZ PLZ PLZ toq film igrae vajna rolq v jivota mi samo da kaja kaf e problema.Svalqm go, puskam go s sqkvi playeri i nqma kartina samo zvuk i otgore na ekrana ima samo razni cvetni kvadrati deto migat :D . a ako go pusna online ne 6te da tragva P.S.mai se izrazih malko bai ganyovski :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArsenaLa Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 И на мен ми дава грешка само като дам download,само при отварянето на страницата със самото зареждане не се получава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vip98 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Да не са решили да спират веч филмите от локалнния сървър Някой да има информация по този въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klarisa_s Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Identity - kato natisna Download ne mi go otvarq ne6to И на мен така нищо не ми отваря от вчера(поне тогава забелязах) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro_BG Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 нещо правят по саита сигорно или има някакви ограничения незнам но това е един начин да свалиш филм въпреки проблемите. 1.Пускаш филма да се плаива онлаин като тръгне доло се появава зелена та иконка на DirectVobSub 2.Двапъти с мишката отгоре. Показва се прозореца на програмата 3.После копирате съдържанието на полето отстрани на бутона open трябва да е нещо такова \\169.254.10.102\Movies2\Breakfast.on.Pluto.(2005)\dmd-bopluto-cd2.avi 4.после е лесно или в празна страница го пеиствате и чакате браузера да си съврши работата или в програмата със която сваляте ако питате мен проблема е временен и ще може да се сваля скоро но ако някои има зор това е един начин да си дръпнете филмчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.