toti_barabata Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 Имам някакав проблем със субтитрите от японеца.Свалям ги и като ги отжоря дава някаква грешка.Файла който свалям е някаква питанка,а не както преди!Някой знае ли за какво става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Здравейте! Виждам, че цялата секция с руски филми я няма. Липсва например: /Russian/Bumer.(2003)/ /Russian/Brat.(1997)/ /Russian/Burnt.by.the.Sun.(1994)/ и така нататък. Ще ги оправите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted May 5, 2006 Share Posted May 5, 2006 Хубаво сменихте версията на V for Vendeta с по-хубава ама къде изчезна първата,защото вече свалих първия диск,а вторият ми е на 87% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 сайтът за филми не бачка ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Немога да тегля от сайта. Свалям FlashGet и постоянно ми дава някви грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Имам проблем с свалянето на този филм Цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Нещо линка за "Ночной дозор (2004)" не бачка. А и както гледам, цялата директория Russian я няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liusi1978 Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Сваляш си филма Detonator s Уесли Снайпс и като тръгнеш да го гледаш...File Corrupted Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Нещо линка за "Ночной дозор (2004)" не бачка. А и както гледам, цялата директория Russian я няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Чух, че станал някакъв гаф и заличил всичко руско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 http://movies.co.jp/info.php?id=4298 ТОЗИ филм..линка за даунлоуд не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 kwo stawa s ruskite filmi ste gi bude li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Здравейте!Виждам, че цялата секция с руски филми я няма. Липсва например: /Russian/Bumer.(2003)/ /Russian/Brat.(1997)/ /Russian/Burnt.by.the.Sun.(1994)/ и така нататък. Ще ги оправите ли? kwo stawa s ruskite filmi ste gi bude li Хайде и аз да се присъединя отново към питането за руските филми. Някой модератор или администратор няма ли да освети малко въпроса? Ще можем ли да ги сваляме или не? Ако ще можем - някакъв срок, в който да се оправи /Russian/ папката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Руски филми няма да можете да сваляте за сега, така че моля Ви не пишете 100 мнения по този въпрос, когато има възможност - ще се пусне тема или ще пиша отново тук, че са се появили. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 не знам към кого точно да се обърна, затова го слагам тук с цел да го види. нека пише pm и да не се разводнява топик-а. (... and pls don't reply to this post) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 това при мен е прецакано. Index not found or damaged - reconstructing via file scan Invalid chunk detected at 339631166 същия release го дръпнах от друго място и си е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Има проблем с филма Son Of The Mask , звукът изпреварва действията.Пробвах с различни плейъри,но ефект няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Айди някой да погледне този филм Тук снощи го пуснах да се сваля свалих малко спрях го сега исках да продължа да го свалям но ми изписва Service Temporarily UnavailableThe server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.49 (Unix) Server at movies.co.jp Port 8084 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Чудих се в коя графа да пиша и си избрах тази Значи,кога се получава субтитрите да не излизат на български,ами на ... и аз не знам на какъв език?Скоро преинсталирах Windows-a и сложих някаки други codecs,ама аз не мисля че е от тях.Съмнявам се да не е от едно дето си го сложих-Metapad.Там като пиша на български и като save-на документа после пак така ми излиза като го отворя.А не мога да деинсталирам Metapad-a защото го няма никаде инсталиран,нито в регистритата Но аз не съм сигурен дали е от него!Вие какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Здравейте! Не знаех къде да попитам и за това питам тук: Някой знае ли програма, чрез която да мога да гледам nbc? Ще съм ви много благодарен ако ми отговорите по-скоро, защото до 25 септември трябва да съм го нагласил. Благодаря ви много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeDuZa Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ima problem c filma "Speed-1" sled kolko minuti spira kartinata i sounda i nyama nisto, samiya film ima defect.. imam nay novite kodeki na K-Lite i izpozvah kolko programi. defecta e v filma, molete opraveti-go Merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 Този сериал го е хванала липсата. Ако може да се качи отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted October 2, 2006 Share Posted October 2, 2006 sdfasd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Stargate неможе да се свали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Nowhere in Africa ... случайно някой да се сеща този филм да е бил излъчван по българска телевизия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.