cefo Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 [az imam malak problem s filmite koito iskam da gledam online.filma tragva no niama subtitri a v sarvara gi ima ama ne tragvat ne6to a i ne znam kak da gi izkaram na windows mewdia player.a filma online mi tragva vinagi s nego.kajete kakvo da pravia>blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 MNOGO shte sam blagodaren ako nqkoi mi nameri seriite na serqla utreshen vesnik !!!Behse mnogo qko serial4e i iskam da go gledam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profusion Posted December 27, 2005 Share Posted December 27, 2005 Здравейте, имам проблем при свалянето на: Shanghai Surprise (1986) http://movies.co.jp:8080/OLD_FTP/Moviez/Sh...urprise.(1986)/ вероятно филмът не е там!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profusion Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Между другото да попитам: имам най-новият документален филм на Мадона (продължението на "В легло с Мадона") : I'm going to tell you a secret 2005, 1,4MB, как мога да го кача, или как мога да се свържа с някои за да го качи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Между другото да попитам: имам най-новият документален филм на Мадона (продължението на "В легло с Мадона") : I'm going to tell you a secret 2005, 1,4MB, как мога да го кача, или как мога да се свържа с някои за да го качи? той е качен, нищо че го няма в каталога Link to comment Share on other sites More sharing options...
angela Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Аз имам един въпрос и ще съм много благодарна ако някой ми помогне!Начи аз съм абонатн на ГИГАБИТ и филмите и от двата локални саита ми вървят много добре online но нямат субтитри,а пише че имат!Трябва да кажа че преди филмите ми тръгваха със субтитри,но трябваше за около месец да спра нета и наскоро го пуснах на ново!Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Аз имам един въпрос и ще съм много благодарна ако някой ми помогне!Начи аз съм абонатн на ГИГАБИТ и филмите и от двата локални саита ми вървят много добре online но нямат субтитри,а пише че имат!Трябва да кажа че преди филмите ми тръгваха със субтитри,но трябваше за около месец да спра нета и наскоро го пуснах на ново!Благодаря предварително по принцип ти тръгват, ако в самата папка на филма, който stream-ваш има титри със същото име както е филма. ако ли не, изтегли си ги от някъде и после задай (в зависимо какви кодеци имаш и какво ползваш) мястото на харда, където си ги свалил(а) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Xora ae hlep we awe ot nqkolko dni ne moga da lgedam on line filmi zaradi nqkav pop block ili neshto takova svalix si i opera i s neq ne stava!!! Kajete kvo da pravq HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 http://movies.co.jp/info.php?id=5522 има само звук без картина Ако може да се оправи или кажете от къде да го сваля както трябва . Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз имам следния въпрос!Начи като записвам филми на обикновенни дискове коитто са 700МB има някои които не ми са хващат защото са точно 700 или 1,2МB повече!Как може тоя проблем да се оправи!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 zima6 si edin spliter i nakraq izrqzva6 nadpisite Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Тва с надписите си го ползвам..ефикасно е. НА мен на неро-токато му дам да запише нещо поголямо от паметта на цд-то ме пита.do you want the cd to be finalyzed или нещо от сорта и аз му давам йес и сичко си е както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Аз имам следния въпрос!Начи като записвам филми на обикновенни дискове коитто са 700МB има някои които не ми са хващат защото са точно 700 или 1,2МB повече!Как може тоя проблем да се оправи!? Ако ползваш Неро,преди да запишеш филм да кажем 702 мв на диск 700,от долу на прозореца more>write method - Disc-at-once.По този начин ще ползваш овърбърна! И не записвай на максималната разрешена скорост,а 1-2 степени по-надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 http://movies.co.jp/info.php?id=5522 има само звук без картина Ако може да се оправи или кажете от къде да го сваля както трябва . Благодаря Трябва ти vp6 decoder (info). Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 A какъв е енкодинга изобщо на субтитрите на филма Lone Wolf McQuade. Опитах всякакви познати ми видове енкодинг и така и не успях да ги направя, за да се четат на БГ. Някакви идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Имам проблем с филма Sympathy for Mr. Vengeance (2002) Ако някои може да ми каже дали е в мен проблема или не ще съм му много благодарен. П.С. пробвах със различни плеиъри и кодеци но без резултат Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Имам проблем с филма Sympathy for Mr. Vengeance (2002)Ако някои може да ми каже дали е в мен проблема или не ще съм му много благодарен. П.С. пробвах със различни плеиъри и кодеци но без резултат Някъде при теб е проблема,защото при мен си върви!Деинсталирай всички кодеци които ги имаш, да не би да е станало някакво мазало докато си пробвал и качи някой от последните пакети!Би трябвало да тръгне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 Значи сложили сте два пъти Friday The 13th Part 2, а липсва Friday The 13th Link to comment Share on other sites More sharing options...
benita_ Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 This & This са едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 Защо не мога да сваля Underworld: Evolution (2006) Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Амм имам следния проблем......Значи гледам сериала Smallville и до края на 4 сезон нямам никакви проблеми обаче след това епизодите от 5 сезон ми дава че неможе да ги отвори.....пробвах и с WMP и с BS player и пак неще......някой има ли подобни проблеми ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shizle Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 Ка'т стана вапрос за петък икам да питам от каде мога да си сваля the next friday с Ice Cube .Димек 2 част на Friday.Също та щъ ва питам от каде да си сваля Mad race i CasseyLane save the world Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunslinger Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Imam problem si epizodite na Smallville Sezon 5.Vsi4ki osven 10ti epizod ne mogat da se gledat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 Imam edin problem .Puskam filma Online dolo v lqvo pi6e Connecting sled kato se zaredi na men ne mi po4va a mi pi6e ready na su6toto mqsto Za6to ne se startira Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Да пиша за проблем с филм, ама то е повече проблем в качването на филма. За какво става дума - тръгвам да свалям Ваилон 5 сериала и излиза, че качения на сървъра епизод 2 от сезон 1 - The Long Road не е епизод 2 на сезон 1 на Вавилон 5. Той е от сериала Crusade, който е продължение на сериала под друго име. Истинския епизод се казва Soul Hunter. Тук са описани всички епизоди на сериала. Ако някой може да качи истинския епизод от първи сезон ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.