silvi Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 kak sa filmite pri vas do kum 3hasa be6e nared sega neiska da mi tragne nito edin film Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 И при мен е така с филмите. Локалния не бачка нещо. Сигурно ша го оправят скоро. Иначе другите сайтове си бачкат на 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 mi dano da go opravqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Дано,и при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 аве хора ще ми дадете ли линк за филма "Шифарът на Леонардо" ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
froddo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Хора, моля ви да ми дадете линкове за 3те части на Властелина на пръстените, но разширените! Благодаря ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Хора, моля ви да ми дадете линкове за 3те части на Властелина на пръстените, но разширените! Благодаря ви! <{POST_SNAPBACK}> <- klick me ... тези са на сървър-а . :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Не съм сигурен дали темата е точно за тази секция ,ако не е : моля модераторите да я преместят. Забелязвам няколко филма който не тръгват изобщо при онлайн гледане ,като Rising Sun (1993) примерно.Филмът е достъпен за сваляне,сваля се,като се свали се гледа нормално,но при онлайн изобщо не тръгва да се зарежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Значи има няколко проблема от еврокомския сайт за филми m*vies.**.** не мога да гледам филми тоест пускам филма зареди до половината и си седи не тръгва а в унгареца(сайта)на гига бит си гледам спокойно филми online ако някой знае да каже къв е проблема аз съм с няколко кодека Xvid, DivX,Xvid4,ffdshow ако проблема е в кодеците от няколко години съм с тях ако някой знае по добри кодеци да каже,и другия проблем който възниква е ей ТУКА с филма Brigada не мога да си го дръпна, кат цъкна върху бутона "Download" зарежда ми страницата с филмите които искам да свалям и накрая пише че страницата не съществува моля помогнете или ако имате възможност го оправете шот ми тряа тия филми БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 на тоя филм http://movies.co.jp/info.php?id=4912 изобщо не съвпадат звук и картина. Ако може да се замени Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Welcome to the dollhouse не ми тръгва с нито един player. BSPlayer дава Can't open file, WMP - file is corrupt или не го съпортва. Нензам какъв е проблема, ама искам да гледам филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Като пробвам да сваля този филм с Flashget и ми дава възможност да сваля само първия диск. Като add-на линка на втория или на субтитрите и не ще да сваля. Иначе с програмата за download на Win2k тръгва да го сваля. Само че колкото пъти досега с Flashget-a съм опитвал да сваля нещо и не е ставало, не съм успявал да го дръпна с нищо. Та не ми се ще сега да свалям за оня дет духа. Ще погледне ли някой? благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 сигурно е заради диеза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikan Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 сигурно е заради диеза <{POST_SNAPBACK}> заради кое?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 заради кое?!? <{POST_SNAPBACK}> диез - # , в името на файла е написано cd#1 и cd#2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Пробвай да замениш # със %23 Не ползвам Flashget и не знам дали ще подейства, но в други програми помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 оправи се. благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 аз пак си пдоръжавам..и линк дадох даже...айде най-накрая качете предизвестена смърт 2 ,двд рип...или оправете връзката към дата.бг,за да не го свалям 300 дни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 сменете the jackal,на всеки 20-25 минути файла се преебава и изостава звука. към половината на филма звука изоставаше към две секунди <_< Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkwon Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Искам да попитам защо не работят линковете към руските филми??? кажете какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
u3poga Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Аз имам следния проблем....значи като си пусна Wedding Crushers и IE ми дава проблем и се затваря.....та искам да попитам трябва ли ми някакъв специален декодер или нещо подобно....аз съм със ACE Megacodec packa ???.....а най-интересното е че sample-а върви....и да като дръпна филма пак ми брави същия проблем и БС Плейъра о.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Искам да попитам защо не работят линковете към руските филми??? кажете какво да правя <{POST_SNAPBACK}> Руските филми ги НЯМА. Най-вероятно са изтрити при преустройството на сайта. Използвам случая да помоля админите, ако тези филми действително са загубени, поне да ги премахнат от базата данни. Защото сега през два-три дена някой пита къде са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Аз имам следния проблем....значи като си пусна Wedding Crushers и IE ми дава проблем и се затваря.....та искам да попитам трябва ли ми някакъв специален декодер или нещо подобно....аз съм със ACE Megacodec packa ???.....а най-интересното е че sample-а върви....и да като дръпна филма пак ми брави същия проблем и БС Плейъра о.0 Доста се е изписало за потребителите на Гигабит. Не е проблема в кодеците ти - май имаше нещо на вашия сайт което се теглеше - нещо като addon, за да си гледате филмите. Ще се разровя назад в темите, защото по това вече се е писало и искам да го намеря, ако открия въпросните постове, ще ти постна линкове, за да си ги четеш и да си решиш проблема. Останете със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Снощи с удоволствие започнах да гледам "Гладиатор".Изгледах двете части и колкото и да опитвах неуспях да си сваля третата последна!?! Пробвах с Flash Got,Flash Get, с обикновените даунлоудъри на броузърите и винаги стига до 85% и спира!?! Някакви идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 На филма Le Gendarme de St. Tropez трябва да се преименува леко файла с превода за да излиза автоматично при онлайн гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.