TAZ Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Дръпнах ги и двата филма... при мен си работят на 100% - нямам никакви проблеми с нито един от двата. Аз съм със K-Lite Codec Pack 2.36 Full, Вие ако искате си изтеглете новия - K-Lite Codec Pack 2.40. Филмите съм ги теглил с FlashGet и ги пуснах да ги гледам на Windows Media Player. Проблема го търсете при Вас. Успехи и останете със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Дръпнах ги и двата филма... при мен си работят на 100% - нямам никакви проблеми с нито един от двата. <{POST_SNAPBACK}> TAZ ако не си изтрил Boogeyman,пусни му един GSpot да видим какво иска,за да не го тегля и аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 merci za infoto za filmite TAZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Може ли някой да ми обясни, защо филмите в уарез.ру се качват първо във бин формат, а след незнам колко си време ги рипват? Не може ли още преди да ги качват, да ги рипнат от бина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Може ли някой да ми обясни, защо филмите в уарез.ру се качват първо във бин формат, а след незнам колко си време ги рипват? Не може ли още преди да ги качват, да ги рипнат от бина? Да, мога - първо като излезе един филм по кината и се записва с камера - тъй като им е по-лесно, а и се стремят колкото е възможно по-бързо да разпространят филма - го качват както си е записан от камерата - най-често VCD и в много редки случаи SVCD. За да е по-компресиран файла го правят на bin и cue. За да се енкодне (не рипне) един филм в друг формат - най-често avi е нужно време и доста играчка, защото при един бърз енкодинг може да се получи разминаване на звука с картината, а и като енкодват филма се използват и филтри за изчистване на звука, оправяне на образа и т.н. Това определено не става за 30 минути, а и за тази работа си има доста обиграни вече в това начинание групи или екипи - както искаш го наречи. Ако питаш защо веднага не се качат DVD Screener-и и DVDRip-ове.... отговора е прост, още не са излезнали от студията и не са ги откраднали хората, които пък се занимават с това. Стандарта е до 3 месеца след като дан.ден филм е пуснат по кината в Щатите да се появи DVD Screener-а, а един месец след това и DVDRip-а. Но това също зависи и от интереса към филма и от това дали има важни, за киноиндустрията, мероприятия като фестивали, годишни награди на дадена Академия и т.н. Надявам се това да е изчерпателен отгорвор. penetrating - изтрих го още снощи, като го прегледах и видях, че върви, но ще го изтегля отново. DJ CyberGod - за нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata_Pd Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 На филма "Операция Ы и другие приключения Шурика" липсват последните 30-тина минути. Ако някой има желание да го замести с пълната версия, ето ed2k линк: ed2k://|file|Operacia%20bl%20i%20drugie%20prikljuchenija%20Shurika.avi|742985728|19FA934316B27BEDC731F55F6E1E4435|/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 От два дни на Movies9 (port 8081) ми дава forbidden и не мога да сваля един филм... Каква точно е причината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 защо много филми не могат да се гледат онлайн. натискам play online отваря си в нов прозорец плейьра обаче филмът не тръгва. ето и последният приемер: http://www.warez.ru/watch_movie/play.php?a...(1983)/&f=f.wmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitovska Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Погледнете, вижте и си кажете мнението! Movies@warez.ru Това е мястото и където можете да споделите за проблеми при сваляне или дефекти по филмите! Ако имате проблеми с даден филм, много ще е полезно да споделите с нас кой е точно филма, какви кодеци имате инсталирани и какъв Download Manager използвате. Благодарим Ви! <{POST_SNAPBACK}> Imam problem sas svalianeto na Hitch CD1 i oshte niakolko drugi - izliza mi slednoto saobshtenie: File download was not completed successfuly server has internal error. Svaliala sam drugi filmi predi i ne e imalo problem - kakva moje da e prichinata za tova sega? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 защо много филми не могат да се гледат онлайн. натискам play online отваря си в нов прозорец плейьра обаче филмът не тръгва. ето и последният приемер: http://www.warez.ru/watch_movie/play.php?a...(1983)/&f=f.wmx <{POST_SNAPBACK}> това са всички филми, които като отида на самба сървъра и не ми се отваря папката (access denied) с тези филми, а те не са никак малко и оттам не могат да се гледат онлайн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Da vi popitam dali nqkoi ima problemi s zvuka na nqkoi ot novite filmi koito sega izlizat.Az si svalih nqkolko filma i na po4ti vsi4kite nqma zvuk.Eto i filmite koito mi pravqt problem:Hitch,Legend Of Earthsea,Hostage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Dennis the Menace .В началото върви добре и по средата на филма субтитрите започват да се разминават и филма се разваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalchev Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 това са всички филми, които като отида на самба сървъра и не ми се отваря папката (access denied) с тези филми, а те не са никак малко и оттам не могат да се гледат онлайн. <{POST_SNAPBACK}> какви хора сте вие? някой няма ли да отговори най-накрая? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 какви хора сте вие? някой няма ли да отговори най-накрая? Аз лично смятам, че сме добри хора! Защо не отговаряме ли... защото в първият пост от тази тема има едни изисквания, които е добре да напишеш - малка информацийка за твоята машина, с какво гледаш, кои кодеци и т.н., за да не ни се налага да се правим на водещи от телевизия "Канал 2001". Трудна е професията им. Ако споделиш малко повече инфо с нас може и да ти помогнем. Благодаря ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ами айде и аз да си пусна оплаквателното.Не мога да сваля "Полет над кукувиче гнездо".А филма е култов и много ще ме яд ако не успея да го гледам. Ето и линк http://www.warez.ru:8081/Movies10/One.Flew...;s.Nest.(1975)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Ами айде и аз да си пусна оплаквателното.Не мога да сваля "Полет над кукувиче гнездо".А филма е култов и много ще ме яд ако не успея да го гледам.Ето и линк http://www.warez.ru:8081/Movies10/One.Flew...;s.Nest.(1975)/ <{POST_SNAPBACK}> предполагам, че не можеш да дръпнеш видео файловете (*.avi), а с останалото в папката нямаш проблеми .... а също така предполагам, че ползваш flashget ... ами проблемът май ти е т'ва # в името на файла. вече не помня дали новата версия на flashget-a го чете, но определено е от него пробвай някой друг download manager или опитай с най-новата версия ::edit:: мдаа, с 1.65 захапва. сложи си нея. май я има на warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 то и онлайн няма да тръгне заради #. иначе флаша няма проблеми с # Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 къде е този филм???? The Bourne Supremacy (2004) Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 къде е този филм???? The Bourne Supremacy (2004) <{POST_SNAPBACK}> Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Първо се извинявам, ако някой вече е питал (търсих, но не видях моя проблем). Значи...почнах да свалям 2-та диска на Resident.Evil.Apocalypse и първо се изтегли 2-рият - Resident.Evil.Apocalypse.2004.DVDRip.XviD.AC3.CD2-WAF.avi Реших да видя какво е качеството, но компа ми се фризира винаги още в началото (преди да изкара картина), независимо дали го пускам с медия плеъра или с друг плеър. Възможно ли е да е от липсващ кодек /имам K-Lite 2.33 (вероятно вече е малко стар) + още един пакет/ или е проблем в изтеглянето или на самия филм? Едит: Само да добавя....изтеглил съм го с Flashget, пускам го под 98SE(с всички останали филми нямам проблеми). Има ли смисъл да го тегля пак, при положение, че не е в архив (който да е прецакан)....все пак съм на достъпна и един филм го тегля бая време. Свали си най-добре първо по-нови кодеци за K-Lite в момента са 1.27.Аз пък ползвам AceMegaCodecsPackPro 6.03.rar и хич не са лоши. Свалял съм го филма от тук и съм нямал проблем. Благодаря за инфото....май наистина ще да е от тях, защото фризирането става и с другия диск на филма. Сега ще дръпна и двата пакета (всъщност точно тях ползвам, но са по-стари версии). Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Свали си най-добре първо по-нови кодеци за K-Lite в момента са 1.27.Аз пък ползвам AceMegaCodecsPackPro 6.03.rar и хич не са лоши. Свалял съм го филма от тук и съм нямал проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Не мога да отворя старите епизоди на Междузвездни Войни и да си ги сваля. Какъв е проблемът и съответно решението?? Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Не мога да отворя старите епизоди на Междузвездни Войни и да си ги сваля. Какъв е проблемът и съответно решението?? Благодаря за вниманието. <{POST_SNAPBACK}> Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sigurd Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Имам проблем с диск 2 на филма Der Schuh Des Manitu. Дръпнах първия диск, но втория не мога. Защо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Аз лично дръпнах няколко филма и всичките вървят със супер качество!!! Само че ме мързи да дърпам и би ми било по-удобно да ги гледам On-line! Само че като му дам PLAY ON-LINE чакам, чакам никъв филм не тръгва !!! Що така??? Може би съм на твърде евтина тарифа, за да гледам On-line!!?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.