Shade Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 "Почти" същата работа. Лично мнение. Не съм запознат със спецификациите на картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 А сега ква карта имаш. Ако зимаш октомври пак, сега зимай FX 5200. <{POST_SNAPBACK}> Нали ти казвам картата ми изгоря и сега сам със временна докато си купя.Картата е 8б и ми насича даже на гледане на филмите.Нещастна е.Не мога да издържам повече и реших да си взема нова.Нашите искат да ми земат компа за офиса а на мен ще ми земат по-голям звяр но чак октомври.Сега като изгоря видео картата нещата се объркаха и аз не знам кво да си зема.Дъното ми единствено от целия комп е халско=Елитгруп.Мислите ли че ще издържи на тези карти??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 каква разлика според теб прави дъното за видеокартата? много ясно че ще издържи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.