popodopolo Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Продавам игрова конзола Sony PlayStation 2 slim!Комплекта включва самата конзола,карта памет MagicGate 8 MB,три джойстика,всички кабели свързващи,захранващ адаптер и ДУ/дистанционно управление/! По конзолата няма никакви интервенции!Никога не съм пробвал да играя пиратски игри тъй че нямам идея дали е с хакната карта или не е! Оригиналните си вървят без проблеми!Гледам и ДВД-та,слушам МР3 файлове!Има си и два USB входа! Голямата екстра е дистанционното! Цената е 110 лв. За връзка ЛС или 0888153557! От Асеновград съм! ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 95 лева без дистанционното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted December 5, 2011 Author Share Posted December 5, 2011 95 лв. за целия комплект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata11 Posted December 27, 2011 Share Posted December 27, 2011 Tova e 2 ve4e e ostarqlo ako svali6 malko cenata moje da se naviq da go zema :confused :confused Ако желаеш даи само два жоистика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata11 Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 ЩТЕ МОЖЕЛИ ДА МИ СЕ ОТГОВИРИ :confused :confused :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 ЩТЕ МОЖЕЛИ ДА МИ СЕ ОТГОВИРИ :confused :confused :confused А защо не го попиташ на ЛС? Не погледна ли, че на 8.12 човекът е добавил с големи букви в първия си пост, че е продадено, но не е пуснал рапорт и поради това темата му все още е отворена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.