SteveN Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Продаввам ламбда симулатор, закупен преди няколко години.Имах проблеми със съвместимостта на газовия инжекцион и ECU-то на колата ми, и си мислех, че проблемът може да е от ламбда сондата, но се оказа, че не е така.Симулаторът е слаган само веднъж, за проба, и от тогава стои в чекмеджето ми.Поради невнимание от моя страна пукнах кутийката отзад, но съм я залепил.Купил съм го от тази фирма, но моят е с кутийка, не е само платката.Ето и снимки на симулатора и на упътването към него.Подчертавам, че става и за двата вида ламбда-сонди, които се поставят в автомобилите - и тези с диапазон 0-1 V, и за другите - с диапазон 0-5VЦена - 25 23 21 19 лв. 16 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemonade Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Запази ми го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Оказа се, че проблемът на колегата е друг. Нова цена - 23 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Последна цена - 21 лв!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Великденска промоция - 19 лв !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted March 20, 2013 Author Share Posted March 20, 2013 Нова цена - 16 лв. !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.