cmdj7 Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Здравейте ! Предлагам Ви една доста добра преносима машина от IBM за ремонт или части ,която въпреки ,че е от най-добрите им изделия по една или друга причина се повреди при моя позната ,която закупи от мене нов ,а този остави за продажба ..... Машината е IBM T43 type 2668-F7G ! Има следните спецификации с една добавка спрямо автентичното състояние - още една банка RAM Infineon 512MB/333MHz ,тоест е с 1 GB общо . IBM ThinkPad T43 type 2668-F7G ------------------------- INTEL Pentium-M 760 (2.00GHz) 512MB /333MHz + 512MB /333MHz HDD - 80GB /5400rpm /IDE - HITACHI DVD±RW Gigabit-LAN, WLAN, Bluetooth ATI Mobility Radeon X300 15" SXGA+ (1400x1050) Windows XP Pro лицензиран Машината е без забележки по визия ! Лична оценка на състоянието 9/10 ! Всички компоненти и периферни устройства са работили до последно коректно ! Твърдият диск е без никакви дефекти и доста безшумен ( не е форматиран след сваляне на информацията от него ,но ще го направя евентуално при покупка ) ! Налично е оригиналното зарядно и кабел за ел.мрежата ! Наличен четец за пръстов отпечатък ! Всички стикери по долният капак са в безупречно състояние ,включително и лицензионният холограмен стикер на Microsoft WINDOWS Pro . БАТЕРИЯТА е липсваща ,неработеща и дадена за мостра за закупуване на нова оригинална от чужбина !!! Лаптопа е с проблем ,изразен в артефакти в картината при стартиране ,поява на логото на WINDOWS XP за зареждане и последващ син екран с надпис за проблем в драйвера на видеото ATi X300 - ati2dvag !!! Артефактите НЕ са ДЕФЕКТ на матрицата на машината - при пускане на външен монитор е видно на снимките по-надолу в линка ми ! Информация за проблема ati2dvag в нета има доста ,както и успешни и неудачни опити за решаването му при различни производители /потребители ! Лаптопа няма да се ремонтира ,а ще се предложи цял в автентичното си състояние на някой ,който е наясно с решаването на проблема ! Отварян е единствено от мене ,внимателно и без наранявания на болтчета и пластмаси ( махната клавиатура ,горен капак ,DVD ,охлаждане и сглобен отново ) за да видя ,че е абсолютно чист и използван само на бюро в домашни условия ! Желателно е да бъде закупен преоритетно без разглабяне и предимство ще имат желаещите го така ! Предложението ще е и във вариант без зарядно ,и/или РАМ ,и/или твърд диск,които мога да използвам ! При липса на интерес ще бъде пуснат и на части ! ЦЕНАТА за пълен комплект нека е 170.00 лева !!! ЦЕНАТА без зарядно нека е - 10.00 лева ЦЕНАТА без твърд диск нека е - 30.00 лева ЦЕНАТА без 2х512MB RAM нека е - 30.00 лева Реални снимки на машината може да видите тук ( снимал съм само показанията на дисплея при запускане ,а снимки на целият ще направя утре ) - http://cmdj7.snimka.bg/business/ati2dvag.634122.25608192 Намира се в гр.Плевен ,но може да бъде изпратен грижливо опакован с ЕКОНТ и право на предварителен преглед/тест преди заплащане на пратката !!! Гарантирам за коректност ,а и доста от Вас ме познават или са работили с мене ! Моля Ви за контакти използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg ! ПРОДАДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ангел Панайотов Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Здравей, имам интерес към хард диска и една платка 512 РАМ памет. Пиши ми за цена по отделно и заедно за да си направя изводите ако решиш да го продаваш на части тъй като от моя гледна точка в този форум има повече желаещи за части. angel_panayotov@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.