nonsan Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 WESTERN DIGITAL 1TB 7200 32MB SATA II WD10EADS Green Хард диска почти не е ползван(118часа).Работил е само като външен в оригинална алуминиева кутия за запазване на информация. Статус:перфектен Гаранция няма(купуван е от чужбина миналата година) Цена:160140лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 16, 2011 Author Share Posted November 16, 2011 --->150лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 --->140лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ_EnerGy Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Причина за продажбата ? лоши сектори ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 25, 2011 Author Share Posted November 25, 2011 Причина за продажбата? ....не ми трябва. лоши сектори ? Статус:перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackxxx Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Може ли да публикуваш screenshot-ове на тестове с HDtune?! Този модел хардове до колкото ми е известно страдат от прекалено ниски скорости на писане и четене, но ако твоят е по-нова партида може да е друго положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 28, 2011 Author Share Posted November 28, 2011 Харддиска се тества като външно устройство.Компютър отдавна нямам-иначе нямаше да се продава . Така,че надали резултатът е актуален и ще покаже това което те интересува. Но все пак: Mod: Предполагам, че си го тествал през USB2, тъй че скрийновете не са критерий за реалните данни на харда. През USB2 почти всеки хард диск показва идентични на горните стойности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackxxx Posted November 28, 2011 Share Posted November 28, 2011 Колега, имам интерес към този хард, защото ми трябва такъв за съхраняване на информация само, не за performance. Но смятам, че цената ти е твърде завишена. Справки този или този. Диска не е купен сега в условията на кризата на тайванските производители, та да имаш такива претенции. Предлагам ти 100лв, ако си съгласен ми пиши на лично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted November 29, 2011 Author Share Posted November 29, 2011 Mod: Предполагам, че си го тествал през USB2, тъй че скрийновете не са критерий за реалните данни на харда. През USB2 почти всеки хард диск показва идентични на горните стойности. Да,естествено.Тествах го през USB на момента и за това отговора ми беше: Харддиска се тества като външно устройство....Така,че надали резултатът е актуален и ще покаже това което те интересува. Но явно както се вижда по-горе,колегата не е искал шотовете от реален интерес,а просто да се пазари за цената. Колега, имам интерес към този хард, защото ми трябва такъв за съхраняване на информация само, не за performance. Но смятам, че цената ти е твърде завишена. Справки този или този. Диска не е купен сега в условията на кризата на тайванските производители, та да имаш такива претенции. Предлагам ти 100лв, ако си съгласен ми пиши на лично. Колега, този диск не е купуван по време на криза,но цената му е точно 139.99евра естествено в оригинална опаковка с външна кутия и адаптер на WD(притежавам и документи).Ако бях обявил преди година,че го продавам за тези пари,но в лева(все едно наполовина)щяхте да коментирате доста повече. В момента се продава на 1/2 от цената платена от мен(без кутията-ще я подаря на приятел)и 25-30% под цената на нов. Относно цените.... от преди 20дни поръчвам за нови конфигурации от такива сайтове които си посочил(даже и на по високи цени),но до сега не съм получил нито един(малеееййй каква далавера щеше да стане... ) За това преди да пишете,проверете по телефона,поръчайте и чак тогава коментирайте.... Да е достоверно,разгледай проформите: Реални цени винаги могат да се видят --->ТУК,където са едни от добрите в БГ. И да завърша... ако не Ви харесва цената(моята де..),много е лесно да се подмине темата,а не да правим битак с различни хватки от руския пазар Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 4, 2011 Author Share Posted December 4, 2011 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.