Nanko Posted November 13, 2011 Share Posted November 13, 2011 Ваучерите са на стойност $105 за Google AdWords и $50 за FaceBook - Ваучерите могат да се активират на нови рекламни акаунти, не по-стари от 15 дни. - В един акаунт може да се добави само 1 ваучер. Цена за 1 ваучер е 10лв. (за количества - отстъпки!) Начини на плащане: ePay, PayPal, AlertPay, moneybookers, банков превод, кеш за Пловдив. Ваучерите се изпращат онлайн. Ч.З.В. - Това законно ли е? - ДА - Могат ли да ми баннат акаунта заради ваучерите? - НЕ Мога ли да отворя няколко акаунта и да рекламирам едно и също нещо? - ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 13, 2011 Author Share Posted December 13, 2011 За коледните празници пускам ваучери за Google Adwords на стойност 100 евро. Цена: 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 $75 Google AdWords ваучери само за 2 лева! - Валидни за нови акаунти, не по-стари от 15 дни. - Гаранция 2 дни. - Ограничени количества! Начини на плащане: ePay, AP, MB, LR, банка и кеш за Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyB Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 По молба на продавача питам и тук! Здравей, обясни ми по-подробно тези ваучери за фб-ка и за адуърдс за какво време са? На клик ли са и примерно ако ти взема ваучера от фб-ка мойта реклама колко време и как ще седи в фб-ка? От пловдив съм така, че ще ти платя на ръка ако успея да разбера как става идеята . Примерно сайта ми www.Почивки-екскурзии.com как ще му задам таргет система да гони точно определени хора. Нов акаунт в фб-ка ли имаш (профил?)предвид или това е нещо друго ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Ваучерите за FaceBook от по $50 са валидни над 2 месеца, след активация имаш 90 дни да изхарчиш парите. Сега имам и по $25 за стари акаунти, могат да се добавят 1 или 2 ваучера (не знам на какъв принцип ги определя. Обикновено се хващат по 2) за тях цената пак е 10 лв. И може да се комбинира с тези от по $50 Ваучерите за Google нямат крайна дата за използване. За самата реклама: Няма определено време за което може да се показва рекламата. И в двете мрежи е с наддаване за определена таргетирана група и ключови думи. Съответно различното таргетиране ще определи различен бид. Не е проблем да се видим щом си от Пловдив. Можеш да рекламираш сайта си в гугъл като таргетираш по ключови думи. Във фейса трябва да имаш поне малко статистика за какви хора искаш да виждат рекламата ти. Има вариант по интереси, но в твоя случай не знам колко ще е ефективно. За фейса трябва нов рекламен акаунт, не профил. Профила може да е стар. Ако не си пускал реклами там значи нямаш рекламен профил. Ако има други въпроси не се колебай да се свържеш с мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted April 23, 2012 Author Share Posted April 23, 2012 Нова партида от ваучери за СТАРИ акаунти! Ваучер за реклама в Google adwords на стойност 95 лв! Може да се използва само 1 ваучер в акаунт. Може да се използва ако преди това не са добавяни никакви ваучери. Може да се използва ако преди това е добавен ваучер за нови акаунти. Цената на 1 ваучер е 40 лв. * Ограничени количества! Освен тях има и ваучери за нови рекламни акаунти: $100 за гугъл (10 лв./бр.) $50 за фейса (10 лв./бр.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted July 12, 2012 Author Share Posted July 12, 2012 Нова серия ваучери. $46 реклама за FaceBook, за 15 лв. Могат да се добавят неограничен брой ваучери. Ваучерите важат за всякакви акаунти, включително и тези който вече са ползвали ваучери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldi Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 телефон за връзка с теб? ако имаш още ваучери за реклама? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 За въпроси в теми по-стари от година - само на ЛС (пише го в правилата). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.