никос Posted November 12, 2011 Share Posted November 12, 2011 изискванията ми са да е с ддр3 памет 2gb ram двуядрен процесор с поне 2 мв.кеш видео 256-512мв.нисък клас трябва ми предимно за нет хард от 250gb и нагоре в общи линии това е бюджета ми е 320 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infymaina Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Здрасти колега Предлагам ти следната машинка : Amd Athlon x2 4400+ (2300ghz) със много яко охлаждане (OCZ Vendetta 2 - http://www.ocztechnology.com/ocz-vendetta-2-cpu-cooler-eol.html ) Ram : 2046mb DDR2 Motherboard : GeForce7025 (am2 socked) VGA : ATI Radeon 8500 512mb/256bit DDR3 (Много съм доволен от нея, вчера си купих Call Of Duty : Mw3 и ми върви просто чудесно) HDD: 300GB Има само една единствена забележка ! Липсва му капака отстрани тъй като охлаждането на процесора тъй като е овърклокерско ( така и не съм го оверклок нито процесора нито видеото) взема твърде голмо място а кутията изглежда му е малко малка на това охлаждане Бих се разделил с него за 300лв. Конфигурацията се намира в Гр.Пловдив и може да се тества по всяко време. Ако си заинтересуван и мислиш да го вземеш след като го тестваш мога да сложа оригинален Windows 7 или XP разполагам с оригинални дискове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.