Jump to content
BulForum.com

Купчина телефони

Recommended Posts

Здравейте,

имам за продан доста стари телефони, а именно:

1) Два броя Един брой Alcatel OT-E201, напълно работещи с оригиналните зарядни. Доста са запазени и работят без проблеми. Снимка! ПРОДАДЕНИ!

2) Един брой Alcatel OT-S107 с оригинално си зарядно. Леки следи от употреба, работи без проблеми. Снимка! 10 9 8 7 лв.

3) Един брой Samsung X660, работи, но има някакъв софтуерен проблем до колкото си спомням. Накратко, докато работи се самоизключва, а докато е изключен си пуска вибрацията. :blink: Нормални следи от употреба, с оригиналното си зарядно. Снимка, Снимка! 10 9 8 7 лв.

4)Един брой Samsung X640 с оригиналното си зарядно, работи, но също като другия се самоизключва но доста по-рядко и като е изключен не си пуска сам вибрацията. Снимка, Снимка! 10 9 8 7 лв.

5) Четири, изпрани, изтървани или не знам още какви други подобни катаклизми преживяли, неработещи (или поне не мога да ги пусна) телефона:

Nokia 6233 (поплувал малко в един фонтан, след което работи 2 дена и умря), 5 4 3 2 лв.

Panasonic X100 (претърпял стотици сблъсъци с майката Земя), 5 4 3 2 лв.

LG B2050 (водовъртеж при 8000 оборота при 600 не му се отразиха хич добре, но пък изглежда като нов), 5 4 3 2 лв.

LG KG275 (работи много малко и спря). 5 4 3 2 лв.

Снимка, Снимка, Снимка!

6) И едно оригинално зарядно Siemens A5BHTN за следните телефони: A53, A56, A71, A76, Al21, Ax76, C55, C60. Работи без проблем, като ново е. Снимка! 5 4 лв.

Нито един от телефоните не е кодиран.

Всички, предмети се намират в Пловдив. Не си заслужава да се пускат с куриер, но ако много искате няма да има проблем.

За контакти тук, на ЛС или на тел. 0885 77 23 96. Димитров.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...