Raging Fire Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Испадна ми този часовник, но не е мой тип и нямам какво да го правя. В добро състояние е, всичко си му работи. По лятното време е, трябва да се свери, защото на мен не ми се отдаде нещо Има мнооого леки забележки по верижката. Стъклото няма следи от употреба. Ето какво предлага самият модел: Мъжки часовник Casio - серия Casio EDIFICE - модел часовник EFA-119D-1A - мъжки спортен часовник - фосфорициращи стрелки - часовник с кварцов механизъм - автоматично луминисцентно осветление - автоматичен вечен календар - термометър - хронометър - таймер - аларма - функция SNOOZE - сигнал на всеки час - минерал кристал стъкло - корпус и верижка от висококачествена стомана - часовник с водоустойчивост 10 bar - височина на часовника 46.2 мм - широчина на часовника 40.1 мм - дебелина на часовника 12.7 мм - тегло на часовника 127 гр Нямам кутийка за часовника. Цената, която му търся е 70лв. Възможен е и бартер за нещо ако има интересни предложения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.