ferrari Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 AEG CS DVD 450 BT DOTYKOWY lcd DIVX 4.5" usb Двд-то е в отлично състояние.4,5 инча дисплей,тъч скрийн,радио с RDS,DivX с БГ субтитри,USB,Bloutooth чрез който може да приемате и водите разговори през плеяра,има си вграден микрофон,сащо така може да избирате и телефонен номер чрез плеяра.При входящо обаждане ви изписва номера който ви търси и спира музиката за да проведете разговора си.Също така можете чрез блутута да си плейвате музиката която имате на телефона.Различни цветови подсветки на дисплея и тнт екстри.Като забележка мога да кажа,че чат пат не разчита дисковете,най-вероятно иска почистване на оптиката,но не е проблем поне за мен тъй като филми и музика пускам чрез флашка.Заменям го за друг плеяр по възможност с USB поради това,че големия дисплей и разположенията на копчетата за климатроника на колата ми не позволяват да го вкарам докрай и ми стърчи което взе много да ме дразни,а и ми е неудобно да боравя с копчетата. Ето едно клипче да видите плеяра. http://www.youtube.com/watch?v=ty-_p5uu5Z8 За връзка с мен: гр.Пловдив e-mail:[email protected] или тук на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Мога да предложа Този . Почти нов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
todor_t4 Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Някаква цена не му ли търсиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferrari Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Продаден темата за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.