mmuto Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 във фейсбук си харесах няколко чифта маратонки но са на космически цени в един саит ги намерих с 40 лв по евтино но бяха продадени та някои ако знае саит от където мога да си ги поръчам или някои да ми ги вкара да пише става въпрос за сивите и може би белите http://pics.data.bg/albums/34617/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Като цяло. Първия Адидас е ЗХ модел и в магазина на Адидас в Мол Пловдив е другия модел и е около 150 лева мисля. Втория чивт е Бекембауър отново го има там някъде около тези пари беше (друга разцветка само че). У3 - заеби! Цените на оригинални такива са над 600 лева. Едно Порше дизайн спорт на Витошка струва около 500 лева намалено на 35% така че смятай сам колко ще е оригинала на Японеца. Лакост са едентични с повечето марки - Лонгсдейл, Адидас, Пума, Умбро и какво ли още не, но са от три до пет пъти по скъпи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Като цяло. Първия Адидас е ЗХ модел и в магазина на Адидас в Мол Пловдив е другия модел и е около 150 лева мисля. Втория чивт е Бекембауър отново го има там някъде около тези пари беше (друга разцветка само че). У3 - заеби! Цените на оригинални такива са над 600 лева. Едно Порше дизайн спорт на Витошка струва около 500 лева намалено на 35% така че смятай сам колко ще е оригинала на Японеца. Лакост са едентични с повечето марки - Лонгсдейл, Адидас, Пума, Умбро и какво ли още не, но са от три до пет пъти по скъпи. в тоя саит адидаса е 160 лв а акосето беше 90 или 100лв но мерси за инфото за мола утре ще се разходя Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleezz Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Маратонките от снимките можеш да намериш в "циганския мол" , който се намира в Кв.Изгрев в Пловдив. Естествено ментетата са на цена около 50-60 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted November 8, 2011 Author Share Posted November 8, 2011 днес бях в мол пловдив и не ги видях ако има други предложения къде мога да ги потърся пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleezz Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 написал сам точно и ясно каде се намират Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 написал сам точно и ясно каде се намират за съжаление днес бях и там но ги нямаше търсенето продължава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.