Jump to content
BulForum.com

маратонки

Recommended Posts

във фейсбук си харесах няколко чифта маратонки но са на космически цени в един саит ги намерих с 40 лв по евтино но бяха продадени та някои ако знае саит от където мога да си ги поръчам или някои да ми ги вкара да пише става въпрос за сивите и може би белите

http://pics.data.bg/albums/34617/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8

Като цяло. Първия Адидас е ЗХ модел и в магазина на Адидас в Мол Пловдив е другия модел и е около 150 лева мисля.

Втория чивт е Бекембауър отново го има там някъде около тези пари беше (друга разцветка само че).

У3 - заеби! Цените на оригинални такива са над 600 лева. Едно Порше дизайн спорт на Витошка струва около 500 лева намалено на 35% така че смятай сам колко ще е оригинала на Японеца.

Лакост са едентични с повечето марки - Лонгсдейл, Адидас, Пума, Умбро и какво ли още не, но са от три до пет пъти по скъпи.

Като цяло. Първия Адидас е ЗХ модел и в магазина на Адидас в Мол Пловдив е другия модел и е около 150 лева мисля.

Втория чивт е Бекембауър отново го има там някъде около тези пари беше (друга разцветка само че).

У3 - заеби! Цените на оригинални такива са над 600 лева. Едно Порше дизайн спорт на Витошка струва около 500 лева намалено на 35% така че смятай сам колко ще е оригинала на Японеца.

Лакост са едентични с повечето марки - Лонгсдейл, Адидас, Пума, Умбро и какво ли още не, но са от три до пет пъти по скъпи.

в тоя саит адидаса е 160 лв а акосето беше 90 или 100лв но мерси за инфото за мола утре ще се разходя

Маратонките от снимките можеш да намериш в "циганския мол" , който се намира в Кв.Изгрев в Пловдив.

Естествено ментетата са на цена около 50-60 лв.

написал сам точно и ясно каде се намират

за съжаление днес бях и там но ги нямаше търсенето продължава :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...