black_ice Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Днес ходих по магазините да гледам за някакво TV. Не ми трябва да е голям, 19 - 22 инча ми стигат. На 3 места видях тази марка и ми стана интересно дали някой е чувал за нея и как е като техника ? Ето за това става въпрос и ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mraleksander Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Днес ходих по магазините да гледам за някакво TV. Не ми трябва да е голям, 19 - 22 инча ми стигат. На 3 места видях тази марка и ми стана интересно дали някой е чувал за нея и как е като техника ? Ето за това става въпрос и ми хареса китайците вече се ушлаифаха много.Винаги има рисх,но никои и не може да ти гарантира ,че като вземеш 22" на SONY и няма да имаш проблем.Отскоро съм в среда където се занимават с изнасянето на едно издели от Тайван в България - горе долу в тази сфера и мога да ти гарантирам ,че просто си личи ама много яко видимо ,че при сглобяването му там са използвали всичко най-евтино с най-ниски и не покриващи никакви изисквания параметри,НО имай на предвид,че дори и там вече има стандарти и хората покриват изисквания . ИЗБОРА СИ Е ТВОЙ - не може да очакваш чудеса от техника за 280лв колкото и добре да изглежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.